Ubisoft'un Ekim ayında piyasaya sürmeyi planladığı Assassin's Creed 3 hakkında yeni bilgiler, oyunun çoklu oyunculu modlarını geliştiren Ubisoft Annecy'den geldi.

Serinin daha önceki [COLOR=#ff0000]oyunlarında[/COLOR] olduğu gibi Assassin's Creed 3'ten de bir multiplayer beta bekliyorsanız, bu bekleyişinizin bir manası olmadığını söylememiz gerekiyor. Zira oyunun multiplayer modlarını geliştiren Ubisoft Annecy'nin yaptığı açıklamaya göre Assassin's Creed 3 için bir beta planı maalesef bulunmuyor.Yani Assassin's Creed: Brotherhood ya da Revelations gibi oyun piyasaya sürülmeden önce çoklu oyunculu modlarını deneme şansımız olamayacak.


Ubisoft Annecy'den Damien Kieken, beta ile ilgili olarak şunları söylemiş;
"Dürüst olmak gerekirse, her yıl betayı düzenlemek istiyoruz çünkü bu bizim oldukça önemli geri dönüşler almamızı sağlıyor. Bu geri dönüşler sayesinde de oyunun dengelerini çok daha ince bir şekilde ayarlayabiliyoruz."
"Ayrıca bizi başlangıçtan beri sürekli takip eden hayranlarımıza da güzel bir hediye oluyordu. Fakat betayı hazırlamak gerçekten önemli bir zaman dilimini kapsıyor ve beta için özel bir sürüm hazırlamak, onu cilalayıp parlatmak ve platform sahiplerine betayı sunmak durumunda kalıyoruz ve işin kötü yanı, bu beta sürümünün gerçek oyunda hiçbir şekilde yer almayacak olması."


"Gerçek oyunda hazırlanan bu beta sürüm kullanılmıyor ve her şeyi baştan yapmanız gerekiyor. Bu da bizim için oldukça büyük bir külfet haline geliyor." İşte bu sözler, Assassin's Creed 3'ün çoklu oyunculu modlarının neden betaya sahip olmayacağını anlatıyor. Kısacası oyunu denemek istiyorsanız, 30 Ekim tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülmesini beklemek durumundasınız.

Kaynak SDN