Battlefield 3 Oyunun duyulduğu andan itibaren çok büyük beklentiler uyandıran ve bu kadar etkileyici reklamlar, videolar ile tanıtımına başlanılan çok az oyun vardır. Battlefield 3' de bu oyunların en son çıkan ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip bir strateji ve savaş oyunudur. Battlefield 3 oyunun tanıtımı o kadar etkileyici oldu ki kullanıcılarını sabırsızlandıran ve her geçen gün heyecan fırtınası yaratan bir oyun haline geldi.



FPS türü olan bu oyunu bilgisayardan oynamak klavye ve farenin verdiği rahatlık ile sınırsız bir savaş keyfi sunmaktadır. Oyun özellikle Orta Doğuyu şekillendirmek amacı ile oynanılmakta ve bir kaç savaş ülkesinin birbirleri ile sürekli mücadele içinde olduğu ve kullanıcının kendini gerçekten oyunun bir parçası olarak hissedeceği çok sürükleyici bir oyundur. Oyunda çok geniş bir harita olmasına rağmen oyun içinde bulunduğunuz noktadaki terörist guruplarını öldürerek ilerlemektesiniz.



Oyun diğer Battlefield sürümlerinde olduğu gibi oyunun oynandığı atmosfer ve sesler oldukça gerçekçidir. Oyunu oynarken sanki gerçekten bir savaşın ortasında gizlenmiş ve etrafınızda gezinen düşmanları öldürmek amacınızda olduğunuzu hissedeceksiniz. Çoğu savaş oyununda arkasına gizlendiğiniz siperler sayesinde oradan hiç ayrılmadan bütün düsmanlarınızı yok edebiliyorsunuz ancak bu oyunda bu yargı tamamen ortadan kaldırılmıştır. Belli bir süre içinde sürekli olarak siperinize ateş edildiğinde siper yok olabiliyor.

Battlefield 3 oyununun belkide en çok beğeneceğiniz yönü kullanılan ışık, ses ve görüntülerin gerçeğe oldukça yakın bir efekt vermesi olacaktır. Sİlah tasarımları çevre modellemeleri ile yıkımlar patlamalar gerçekten gerçeğe çok yakındır. Battlefield serisinin en çok oyunu olan Battlefield 2 ve Battlefield Bad Company 2 ile kullanıcıların alıştığı multiplayer özelliği bu oyunda da vardır.

Kaynak: http://www.fullindirizle.com/614.html

Battlefield 3 Oyunun Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Win Vista (SP 2) / 7 (XP desteklenmemektedir.)
İşlemci: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ veya ALTHON X2 2.7 GHZ)
Ram: 2 GB
HDD: 20 GB
Ekran Kartı (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870)
Ekran Kartı (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT)