Çok sayıda spekülasyon ve 2018'in Call of Duty oyununun yeni bir Black Ops oyunu olacağı yönündeki kesin teyidi takiben, Activision bunu resmi hale getirdi.

Çok sayıda spekülasyon ve 2018'in Call of Duty oyununun yeni bir Black Ops oyunu olacağı yönündeki kesin teyidi takiben, Activision bunu resmi hale getirdi. Call of Duty: Black Ops 4 geliştirilmekte ve bu yıl piyasaya sürülecek. Alışkın olduğumuzdan daha erken çıkacak.

Black Ops 4, PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek; bazılarının ümit ettiği gibi bir Switch versiyonu ile ilgili bir bilgi yok. 12 Ekim Cuma günü, yeni Call of Duty oyunlarının tipik olarak yayınlandığı Kasım ayı başındaki piyasaya çıkma zamanından neredeyse tam bir ay sonra yayınlanacak. Önceden onaylandığı gibi, bu yılın oyunu tüm Black Ops serilerinden sorumlu olan Treyarch tarafından geliştiriliyor.

Maalesef, bu temel detayların ötesinde, Activision oyun hakkında daha fazla bir şey paylaşmadı. Bunun yerine, 17 Mayıs'ta Activision'ın oyunu halka açıklayacağı özel bir etkinlik düzenlenecek. Bu tarihten önce başka resmi detayların gelmesi pek olası değil gibi.


Kaynak