Bağımsız, yurt dışı lokasyon ve ticari olmayan organizasyona ait counter strike 1.6 zombie plague server 2011 yılında beri aktif, ilk açtığım serverdir şimdi 6 farklı server ve birde half-life var, başka ortamlarda admin olmak için para talep edilir yada top 15 birincisi olmanız gerekir, diğer serverlerden farklı olarak adminlik bizde ücretsiz olup, diğer yandan admin olmak için seo kasılması gereken yegane mekandır, insanız ve hatasız kul olmaz, o yüzden admin olupta ceza almış olanlar da afedilmek için gene sosyal gruba destek olacak google çalışmaları yapmak durumunda bu durum oyuncular içinde geçerlidir. Gelelim servere, belli bir dengeye oturmuş tarzı vardır birde gerek eklenti vs. plugin araştırıken iyi bir şey görürsem alıp kendi serverimde kullanıyorum, serveri ilk açacağım zaman başka serverlerde gördüğüm iyi eklentileride bir şekilde bulup serverde kullandım yada uyarladım. En başlarda oyuncu boldu serverin tarzınıda oyuncusu olan başka bir serverden uyarladığım için oyuncudan yana sıkıntı yoktu ama zamanla hem oyuncu sayısı azaldı hemde kalitesi düştü, baktım olacak gibi değil server tamamen boşalacak (zaten dibe vurmuştu) kaptanı olarak gemini kontrolünü ele aldım ve gerekli önlemleri uyguladım, bir kere oyunu sıkıcı hale getiren unsurların ve pluginlerin hepsini kaldırdım, büyük olan ve oyun akıcılığına etki eden bütün mapleri komple sildim, ayrıca bütün adminlerin map erişim yetkilerinide kaldırdım, map oylaması yada doğrudan map açmak söz konusu dahi değil, serveri katleden 2-3 rank için oynayan eleman yerine artık eğlence mutlu azınlık için değil, herkes için. Yerli oyuncu plague mod falan nedir bilmiyor ve anlamıyor, varsa yoksa bio hazard mod, o yüzden büyük çoğunluk oyuncu yabancı ve çok farklı ülkelerden, tabi Türk adminlerimizde var hatta gurbetçi olanlarda mevcut, ben özellikle gurbetçiler gelsi oynasın diye istemiştim sağda solda sürüneceklerine, çünkü az yada çok yurdışında bu olay var. Türü sevmeyenlere zaten diyecek bir sözüm yok ama sevenler gelip bakabilir, oyun bu ve oyuncunun yaşı olmaz 40 yaşında olup oynayanlarda var, kendim zombi oyuncusu değilim ama arada girer takılırım ve genelde de gizli yaparım.

Server özelliklerine gelirsek, map süresi yaklaşık 1 saat, son round extend oluyor yani map süresi kadar uzuyor, her yeni yıla girmeden önce kendimize ait uyguladığımız bir event vardi ama bu sene fazladan özellikler ekledim, bu sıralar herkese vip free, nemesis yada survivor satın almak elinizdeki krediye bağlı, yeterli ammo biriktirebilen class satın alabiliyor, nemesis olup ortalığa dehşet saçabilirsiniz yada survivor seçerek hekesi peşinize takarsınız. Tam map süresi kadar oynayan ise time even achivements'in bütün nimetlerinden faydalanıp hiç bir şey yapmasa bile 48 free ammo kazanır (taksitler her 15 dakikada hissenize gelir) bu cs 1.6 zombie plague mod genel olarak bir ebelemece oyunu yada elim sende gibi, zombi sizi kovalar siz kaçarsınız size dokunursa sizde artık zombisiniz hadi diğer insanların peşinden koşturun şimdi.

Server Achivements:
Time ammo
Presnt boxes (gift) sağda solda serpiştirilmiş hediye kutuları var ilk yetişen alır

Server events:
Free vip (şimdilik bedava) vip sistemin bütün nimetlerinden faydalanıyorsunuz.
Special Class sistemi, class satın alınabiliyor
Duble Jump, ikili sıçrama isan yada zombi fark etmez herkeste mevcut.
Yeni yıl event'i (Ocak ayı sonuna kadar aktif)

Ofansif ekstra silahlar:
Golden AK47
Mini gun
Plazma gun (vip)
Standart vip silahları (standart silah ama vip olanların hasar oranı daha yüksek)

Defansif silahlar ve itemler:
Antidote bomb
Antidote gun
Shield force
Immunity (God Mode) 15 saniye kimse size zarar veremez yada zombi olmazsınız, enfeksiyon bombası hariç.



Gelelim görseller zaten bu iş yazarak olmuyor, önce göz görecek.


işte plague mod başlangıcı, herkes bir yerlere koşturuyor ama nereye zaten kaçacak bir yer yok



Dramatik bir an 4 Survivor 1 Nemesis'e karşı canla başla savaşıyor, bunu indirseler bile digerleride yolda



başka bir sahne, eleman elindeki antidote silahı ile kafasına göre takılıyor



iyi anları yakalmaya çalıştığım başka bir kare, bir gurup olayın içinde iken digerleri uzaktan takılıyor.



Kendi imzamızı taşıyan bir map olan milles-mini, survivor mod başlangıcı, daha çok kyamet günü gibi



Tag degişimine sebep olan ve çok sevdigim maplerden jackass2,



Kaç yiğen aç zombieler geliyor, zombiler yükleniyor ve az sonra yolun sonu (mu)



son hayatta kalanların gideceği başka yer yok, millet sırtını duvara vermiş, malum sonu geciktirmeye çalışıyor.



işte alternatif güç devreye girdi force shield aktif edilmiş, bu aşamda ya güçlü bir silah alacaksın yada millete ilaç dağıtacaksın, fazla zaman yok, ne yapacaksan hızlı olmalısın.



human team, mod başlamadan hemen önce, mubarek aile fotoğrafı



şartlar ve hayat çabuk değişiyor, zombiler kontrolü ele geçirmiş ve bastırıyor.



diğer bir round başlangıç öncesi sahne, bu resmide hediye kutusu olduğu için paylaşıyorum fikriniz olsun, her haritaya serpiştirilmiş durumda, artık şansınıza ne düşerse.



Günümüzde televizyonculuk kalitesi o kadar bozulduki, Tv seyretmektense oyun oynamak evladır, işte o yüzden server açtık oyun oynuyoruz, yani sunucu kiraladık parasını cepten ödüyoruz, o kadar emek verdik ve zaman harcadık, sırf insanlar gelsin eğlensin diye. Gerisi size kalmış, bu arada televizyon demişken değinmeden geçemiyecegim, yani kendi adıma konuşmak gerekirse ben anca ana haber bültenlerine şöyle bir bakma haricinde hiç bir şey seyretmiyor televizyondan, bazen haberler bile moral bozucu oluyor onu bile izlmediğim oluyor diğer yandan kalite artık diplerde her şey magazin olmuş, hatta en sevdiğim tür olan belgeseller bile artık çok kalitesiz, eskiden kablolu tv'de 2 belgesel kanalı vardı şimdi Discovey chanel yok hemde uzun zamandır, eskiden belgesel süresi 50 dakikaydı ve kesintisizdi, kalan son 10 dakikada saat başına kadar olan sürede ise film fragmanları falan olurdu, şimdi ise her 15 dakikada bir kesiliyor, araya abuk sabuk cıngılı olan saçmalıklar giriyor ve seyir keyfiniz katlediliyor, zaten belgesel kanalına kimseler pek reklam vermiyor ama reklam olsun olmasın kesiliyor birde yeni modaya belgeselcilikte uydu son 2 dakika kala programı kesmek artık adetten. Yani nerde o eski tabiat yada bilim-teknoloji konulu belgeseller, şimdilerde artık belgesel yerine reality şow izliyoruz.

Geçenlerde bir Belgesel kanalında (kanal ismi lazım degil) konu zombilerdi, "Neil deGrasse Tyson'ın" sunuculuğunu yaptığı "star talk" isimli program, be güzel kardeşim madem konu uzay ve yıldızlar bu konu nasıl zombilere geldi, zavallıcık konumu bulamadı, yani her bölümde karşına almışsın 2 tane bir birinden alaksız konuk mubarekler Muppet Show'dan fırlamış kuklalar gibi ama zaten konuk olarak karşına kimi çıkaracaksın, kozmik bilimler adına en büyük otorite sensin fakat bu kadar alakasız konuklarda insana pes dedirtiyor, hayatımda görüp görebileceğim en anlamsız uzay bilimleri belgeseli, bir sütüdyo ve 2 salak konuk ile yapılacak program bu kadar saçma ve basit olur, evlendirme programlarında bile daha çok konuk var ulen. Bir önceki program serisi olan "Kozmos bir uzay serüveni" de çok iyi değildi ama bu son program artık vasat altı bir şey olmuş... Neyse Neil amca zombiler gerçekten neden saldırıyor onu bilmek istiyormuş hani yani gerçekten zombi diye bir şey var olsa vede saldırsa, neden saldırır (Uzay bilimlerinide konunun en dibi) gelsin bizim servere zombi olan neden saldırımış belki öğrenir ama orda en azından rakip oyuncuyu zombi yapan ammo kazanıyor.

Eğer gerçekten kaliteli cs 1.6 server ariyorsaniz zombie mod ta seviyorsanız denemenizi şiddetle tavsiye ederim, son olarak bu counter strike 1.6 server hakkında daha iyi fikir vermesi açısından bir adette video paylaşıyorum.

SERVER IP: 80.86.90.20:27015