Desert Traffic Racer, Android için geliştirilmiş olan bir araba sürme oyunudur. Trafikte gezen arabaların arasında kıvrak manevralar yaparak tamamlamanız gereken bir yol bulunmakta. Yani oyundaki amacımız yarışmak değil, sadece araba sürmek. Oyuna başlarken 3 canımız bulunuyor. Her çarpışmada bir can eksiliyor.

Çok iyi kontrol sistemine sahip olan Desert Traffic Racer, üst düzey ve gerçekçi bir araba sürme deneyimi sunmakta. Sensörün hassasiyeti muhteşem bir şekilde ayarlanmış. Arabadan çıkan egzoz sesi, fren sesi gibi efektlerde oldukça yerinde olmuş.



Oyunun en önemli eksiği harita ve arabanın sınırlı sayıda olması. Sadece 2 farklı araba ve bir tek yol bulunmakta. Buda bir süre sonra oyundan sıkılmamız için iyi bir neden. Geliştiricinin en kısa zamanda yeni haritalar ve arabalar eklemesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Grafik olarak çok fazla bir şey beklemeyin. Normal bir Android oyunda olan grafiklerle eşit düzeydedir. Ama renklerin canlı renklerden seçilmesi oyuna apayrı bir hava katıyor. Arabamızı sürerken iki farklı kamera açısını kullanabiliriz. Gerçekçi bir oynanış istiyorsanız araba içi kamerasını öneririm.

Desert Traffic Racer Android Oyun İndir

Kaynak: http://oyunwizard.com/desert-traffic-racer-android.html