Merhaba SonLvL Okurları

Kötü kötü ay yüzeyinin altında hareket ediyor — sayısız hayatı tehdit eden karanlık bir miras. Ve şimdi, Crota üzerine Dünya ‘ ağzı gücünü açığa çıkarmak hazırlanırken bilinen kovan efsane olarak son Şehir Muhafızları onların cesur direniş silahlara.


Koyu aşağı geliyor. Bu ilk kader genişleme ve 9 Aralık başlattı. Antik kökenli kaynayan bir kötülük ile çatışma daha tatil kutlamak için iyi bir yol ne?Başlatmak beri Traveler’s ışık savunurken, Dark aşağıda kader dünya zengin yeni haritalar, hikaye misyonları ve dişli ile genişler. PlayStation oyun da-si olmak burada ilk kez açığa ileriye bakmak için özel içerik
Destiny The Dark Below Destiny: The Dark Below Tanıtımı
İlk kadar Mars’ta face için başka bir özel Strike: sonsuz Mind.* adım geri içine siyah bir zamansız Vex makine-yaş için hayatta canavar yüz için Bahçe coveted tehlikeleri. Asma yüklü sütunlar ve çürüyen yolları arasında çatışmalar eski kötü yok etmek için bir çaba hazırlayın.
Ve yeni düşmanlar maç, Dark aşağıda için 4 atlı shotgun.* dört varil gelen PlayStation-özel egzotik silah bakmak için daha fazla ateş gücüne ihtiyacın olursa, beş el ateş ve sizzlingly hızlı yangın oranı Vex lejyonların kısacası sipariş kemirecek.
Şimdi çelik kendinizi; Burada sadece bir tat genişleme ile gelen diğer içerik.
Kovan Tanrı’ya karşı çukur yeni hikaye misyonları.
Yeni silah, zırh ve dişli senin velin daha fazla özelleştirmek için.
32 ve beş ek ödül yuvaları için hafif düzeyinizi artırma olanağı.
Üç yeni rekabetçi multiplayer haritalar: Pantheon, Skyshock ve kazan.
Yeni kooperatif Strike: of Crota olacak.Bükülmüş korku Cosmodrome temizle.


Kule ek bir sakini: eriş, talihsiz bir misyon kararlı bir kurtulan.
Ve yeni altı oyunculu baskın: Crota’nın sonu. Onu en derin karanlık yüzü.
Dark aşağıda 9 Aralık başlatmadan önce denemek isterseniz, PlayStation deneyimi Las Vegas gelir ve dünyanın geri kalanı için onun sırlarını ortaya çıkar önce yaklaşan genişleme ile eller gider
Destiny The Dark Below 1 Destiny: The Dark Below Tanıtımı


KAYNAK