Counter-Strike'ın en çok tanınan ve oynana haritası olan Dust 2, CS'nin en popüler oyunu olan CS: GO'da da en çok oynanan haritadır. Özellikle rekabetçi maçlarda tercih edilen bu harita. Valve tarafından tekrar yapılıyor. Haritayı baştan aşağı elden geçirecek olan Valve, önümüzdeki haftalarda haritanın yeni halini beta olarak oyunculara sunacak.

Valve, yenilenen harita hakkında bilgi vermemiş olsa da CS: GO'nun resmi Twitter hesabında paylaşılan görsel ile yeni Dust 2'yi yeni hali ile görüyoruz. Şimdilik bildiğimiz bu kadar olurken, Valve'un oyun için yayınlayacağı yeni güncellemeyi bekleyeceğiz. Yayınlanan görseli aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Counter- Strike: Global Offensive Dust 2 haritası değişiyor

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrim içi bir birinci şahıs nişancı türünde aksiyon oyunudur. Görev tabanlı bir oynanışa sahip olan CS: GO, Steam'in en çok oynanan oyunları arasında üçüncü sırada yer almaktadır. 750 bin oyuncudan fazla aktif oyuncu sayısına sahip olan oyun, Valve'un en çok kazanç sağladığı oyunların başında gelmektedir.

MerlininKazanı