Epic Games üzerindeki 4 oyun ücretsiz olarak dağıtılıyor. 8 Nisan saat 17:00'ye kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda bu oyunlar süresiz olarak sizde kalacaktır. Drawful 2. Hob, Gone Home, Totally Reliable Delivery Service oyunları bu hafta ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar arasında yer alıyor. Haydi birlikte bu oyunlara daha yakından bakalım.

Totally Reliable Delivery Service
Sırt desteğini tak ve teslimat kamyonunu çalıştır. Şimdi teslimat zamanı! Maksimum üç arkadaşına katıl ve interaktif bir sanal alan dünyasında işini bir an önce hallet. Teslimat yola çıktı, Totally Reliable Delivery Service garantisiyle!

Çizim ve oynanış açışından beğendiğim oyunu siz de evde olduğunuz bu günlerde oynayabilirsiniz.

Drawful 2
Efsane parti oyunları Fibbage, Quiplash ve YOU DON’T KNOW JACK’in ardındaki ekip iğrenç çizimlerin ve müthiş yanlış yanıtların oyunu Drawful 2’yi sunar!”Cips sürahisi” veya “trombonla gelen ölüm” gibi tuhaf ve eğlenceli şeyler çizmek için telefonunuzu ya da tabletinizi kullanabilirsiniz .Diğer oyuncular (muhtemelen iğrenç olan) çizimin ne olduğuna dair tahminlerini yazsın, bunlar da çoktan seçmeli yanlış yanıtlar olsun. Belki binlere varacak izleyici kitlesi de dahil olmak üzere herkes GERÇEK yanıtı tahmin etmeye çalışsın.

Drawful 2, arkadaşlarınızla daha da çılgın özel oyunlar geliştirmek için kendi oluşturduğunuz kullanıcı istemleri gibi yeni özellikler ve oyuncuları sansürlemek gibi akışa özel kapsamlı araçlar içerir. Drawful 2, herkesin oynayıp eğlenebileceği bir parti oyunudur!

Gone Home
Yurt dışında bir yıl geçirdikten sonra eve dönüyorsun. Ailenin seni karşılamasını bekliyorsun ama ev boş. Bir şeyler ters. Herkes nerede? Ve burada ne oldu? Gone Home’da bu gizemi tek başına çöz.Gone Home, interaktif bir keşif simülasyonudur.

Her şeyin normal gibi gözüktüğü bir evin her ayrıntısını inceleyerek orada yaşayan insanların hikâyesini keşfet. Bir ailenin geride bıraktıklarını araştır ve yaşadıkları olayları ortaya çıkar. Gerçekten konusu bakımından etkileyici olan bu oyunu siz değerli okurlarımıza şiddetle oynamanızı öneriyorum.

Hob
Hob, büyüleyici ve düzensiz bir vahşi dünyada geçen, hareketli ve çarpıcı bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular etraflarındaki sırları araştırdıkça tehlike altındaki gezegeni keşfedecekler. Acaba dünya onarılabilecek mi, yoksa daha büyük bir kaosa mı sürüklenecek?

Oyunları Nasıl Kütüphaneme Ekleyebilirim ?

  • Hob oyununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Gone Home oyununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Totally Reliable Delivery Service oyununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Drawful 2 oyununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Esporify olarak ücretsiz oyunların habercisi olmaya devam edeceğiz. Siz değerli okurlarımıza iyi oyunlar dileriz.

Kaynak: https://esporify.com/oyun/epic-games-platformunda-ucretsiz-oyun-soleni/