gencbilgin adlı üyeden alıntı
2008 yilinda oynadigim bi oyun vardı so yıllarda cok geliştirdiler seversin bence bi bakmani öneririm combat arms europe 1 yıldır oynamiyorum işten ötürü ama sevdigim bir oyundu
Evet hocam , bi aralar oynuyordum bende ama sunucu kapanmıştı.Uzun süre açılmıyınca bende silmiştim. Tekrar bakacağım :)
Teşekkürler
TF2 daha çok eğlence amaçlı bir oyun benim istediğim cs gibi oyunlar :)
Teşekkürler
Hocam o kadar yüksek oyun oynayamam bu pcde ya :D Yinede teşekkür ederim.
Denemiştim fakat hafif kasmalardan dolayı silmek zorunda kaldım :D
Deumos adlı üyeden alıntı
BF4 gayet güzel bir oyun, ona söyleyeceğim bir laf yok fakat EA Games'in politikası beni oldukça soğuttu. İlk çıktığı zaman 100 küsur lira verip almıştım, daha bir hafta geçmeden eklenti paketi duyurdular, ücretli tabii ki. Premium hesaba yükselmek istiyorsan da oyunun kendisinden daha fazla para vermen gerekiyordu, işin kötü yani o eklenti paketleri olmadan da oyun oynanmıyor gibi. Dolayısı ile ben de oldukça sinirlenip hiç birini almadan tamamen bırakmıştım.
Şu an fiyatları büyük ihtimal düşmüştür. Ayrıca BF4'ün sistem gereksinimleri pek de düşük değil, aşağıdaki siteden bir deneyin isterseniz;
http://www.systemrequirementslab.com/cyriBen vatandaşlık görevimi yapıp sizleri uyarmak istedim sadece EA Games'in eklenti paketleri konusundaki çok yanlış politikası hakkında, karar sizlerin :)
Yorumunuz için teşekkürler , zaten ekran kartından dolayı oynayamıyorum :D