Gta oyunu şu zamana kadar kadar en sevilen oyunlar arasında konumunu almaktadır. Bunca vakit hala oynan Gta 4 defa sevilen tek oyun. Peki Gta 4 düzenek ihtiyaçları nedir? Gta nedir?
Gta 4 kaç gb? Gta 4 pc kaldırmaktadır mı? gibi sualleri da soruyorsanız bu yazı tam size göre. O vakit derhal inceleyelim.

Gta 4 Nedir? Oyunun Amacı

Grand Theft Auto oyunlarından bir tanesi olan Gta 4 şu zamana kadar kadar gelmiş, keyifli tek oyundur. Ayrı olarak Gta 4’ün ana fikrinin değişik ve görkemli olması, oyunun sürekli olmasını da yanında getirdi. Gta 4 oyunu 2008 tarihinde tek ve çoklu oyunculu olmak suretiyle iki modlu pazara çıkmıştır. Gta 4 oyunu, serüven ve aksiyon oyunudur. Gta 4’den ardından ise grafiklerinin henüz kalifiye olmasıyla en önemli Gta 5 ilgi çekmiştir.

Gta 4 Sistem Gereksinimleri

Gta 4 sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız ve pc’nizin kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorsanız alttaki bulgular tam size göre. Görkemli aksiyon oyunu Gta 4

İşletim Sistemi: Windows XP SP3 veya Vista SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, AMD Athlon X2 64 2,4 GHz
Depolama Alanı: 18 GB
Bellek: 1,5 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB Nvidia 7900, ATI X1900

Gta 4 Kaç GB yer kaplar?

Gta 4 ebatı ne kadar? Pc’de Gta 4 kaç gb yer kaplar? Gta 5′ göre bir miktar henüz hafif olan bu oyun için 18 Gb depolama kısmı kafi olmaktadır. Başka bir deyişle 18 Gb’lık tek yer kaplayacaktır. Gta 4 Düzenek ihtiyaçları nelerdir? Gta 4 ne kadar yer kaplar? gibi sualleri cevapladık. Aklınıza takılanları yorumda belirtebilirsiniz.

Kaynak: https://oyunkonseyi.com/sistem-gereksinimleri/gta-4-sistem-gereksinimleri/