Pek oyun oynayan biri değilimdir, kırk yılda bir direksiyon joystick setimi çıkartır biraz stres atarım. 2 gün önce Age of Empires Online ve NFS World Online oynamak istemiştim, ikisi de bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekti. Dün gece Driving Simulator '11 indirdim, o da çalışmadı. Bu sabah kalktığımda CS'ye gireyim dedim, o da bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekti. Senelerdir oynadığım GTA:SA sorunsuz çalışıyor çok şükür. Geçen sene ASUS anakartım ve intel işlemcim yandı. Bunlar yerine bir MSI anakart ve AMD Athlon işlemci aldım, 5 aydır kullanıyorum. NFS World sistem gereksinimlerini karşılamadığından dolayı daha öncede oynanamıyordu ancak şimdi min. gereksinimlerde oynanabilecek bir düzeyde. Ayrıca daha önce hiç AMD işlemci kullanmamıştım, ne dandirik bir şeymiş. :)

Aklımı karıştıran oyunların ekran kartı düşük, DirectX yok vs. gibi sorunlardan değil de hiç bir bilgi vermeden bir sorunla karşılaşması. Şu an başka bir XP ile programı yüklüyorum, ancak sanki bu da olmayacak gibi. Oyunların kurulum kalıpları ve kurulumları tamamen sağlam. Diğerleri neyse de kurulum gerektirmeden oynadığım CS'nin böyle bir sorun vermesi bana çok anormal geldi. Donanım konusunda tecrübesiz olduğumdan donanımdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Ekran kartını da güncelledim, sorun devam ediyor.