AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Gta 5 içinde kırılamaz demişleridi
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Güzel indirimler olduğunda alıyorum oyunları ama onun dışında fiyatlar çok fahiş rakamlar, bakın CS:GO'ya sürekli indirim yapıyor kimin Steam hesabına baksam bu oyun mevcut :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herkes ücretli almak zorunda kalırsa oyun fiyatlarında hatırı sayılır bir düşüş olucaktır, fena olmaz.
Bu işlemle beraber ortalama fiyat olarak 40 - 50 olsa satış sayıları bir hayli artar.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yıllar önce oyun forumlarında takılırdım, o zamanlar dolar bu kadar fazla değildi doların 1,2 olduğu dönemleri hatırlarım almak kolaydı fakat piyada güzel oyun yoktu, mantığım oyunu korsan dene güzelse satın aldı artık oyunun incelemesini, oyunların oynayış videolarını, demo olarak indirme olanağı var herşeyi geçtim deneyip parasını bile iade edebiliyorsun, fakat eski tarihlerde o aralar skidrow, razor , reloaded, blackbox gibi adamlar vardı yeni teknoloji ile adamlar piyasadan kayboldu yada gözükmedi kısacası şimdi ise onlardan eser nerdeyse yok , bu zamanlar ise codex, 3dm, ali gibi adamlar ön safhada, yani işin aslı değişen teknoloji ile oyunların korsan olmasını engelleyecek bir sebep yok, her zaman yeni adamlar çıkacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O kadar yatırım yapıp dünyanın en iyi yazılımcılarını çalıştıran Microsoft daha korsan kullanımın önüne geçememiş. Bunlar nasıl geçecek anlamadım. Zorluk her zaman fazla ilgi çeker.
cagdaskorkmaz.com.tr