League Of Legends türkiye şampiyonasında çeyrek final maçlarının bitmesi üzerin yarı final maçlarının başlaması bekleniyor.Büyük mücadeleler ile sonuçlanan maçlarda;

DP ve Game Satış arasında geçen ilk maçta, 3 adet maç yapılmıştır ve sonucundan DP galip gelmiştir. DP agresif oyun tarzı ile ünlü bir takım olmasına rağmen yapılan 2.maçta ağır bir yenilgi aldır. Game Satış ekibi DP ekibini çözmüş olsa gerek. Fakat ne olursa olsun DP son maçya açık arafarkla bir üstünlük kurarak oyunu kazandı ve yarı finale çıkma hakkı kazandı.

ANT ve Zone arasında geçen ikinci maçta, 3 adet maç yapılmıtır ve sonucunda ANT galip gelmiştir. ANT ilk maçı kazandığında kendinde bir güven bularak, ikinci maçtada bu üstünlüğü korumak istedi. Fakat Zone ekibi 2.maçta üstünlük kurarak maçı kazanmıştır.Son maçta büyük bir gerginlik yaşanmış olup son maçıda ANT ekibinin alması ile son bulmuştur.

TT Blue ve TT Red arasında geçen üçüncü maçta, 3 adet maç yapılmıştır. Bu maçların sonucunda TT Blue takımı aralarında geçen maçın galibi oldu. İlk maçı TT Blue takımının kazanması üzerine, ikinci maçıda alması sonucunda TT Blue 2-0 üstün bir şekilde kazandı.

HWA ve BABS arasında geçen dördüncü maçta, HWA ekibi süper bir üstünlük ile ilk maçı kazandı.Sonraki maçta da güzel bir ara farklı skor ile HWA 2-0 sonuç olarak kazanıyor.

Yapılan maçar sonucunda yarı finalde,

İlk olarak DP ve ANT takımlarını görücez.İkinci yarı final maçı ise TT Blue ve HWA arasında geçicek.

Turnuvadan son maçlar bu şekilde arkadaşlar.Gelişmeleri sizlere açıklayacağız.

KAYNAK: Tek Android > PC Oyunları > League of Legends Türkiye Şampiyonası Yarı Finale Kalanlar