-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lol Şampiyonlar Rehberi yapıyorum fakat nasıl yapmalıyım neleri belirtmeliyim neler yazmalıyım ve ya örnek verir misiniz 200-300 kleime ört.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam LOL oynamamış biri olarak şöyle bir şey diyebilirim size, atıyorum bir karakteri tanıtıyorsunuz, bu karakter ne yapar, özel güçleri nedir, özel güçleri ne işe yarar falan bunlar önemli benim için. Bir de oyun içi kullanım, ufak tefek kısayollar öğretebilirsiniz, Daha sonra oyunu oynayış videolarını anlatmaya çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam oyun değilde daha faydalı işlerle uğraşmanızı öneririm. Ayrıca rehber derken site olarak değilde videolu olarak anlatırsanız daha çok rağbet görür. Karakter hakkında bilgiler oyun içerisinde yazıyor olmalı oradan bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Heroların Q-W-E-R lerini belirten bir yazı yazıp sonrasında nasıl combo yapılacağını belirtebilirsiniz, ayrıca herolara hangi itemların çıkılacağından da bahsetmelisiniz, rün ve kabiliyet te ekledimmi tamamdır.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yazının yanında başarılı grafikleri de bulundurursanız güzel ve canlı bir rehber olabilir. Video olmadan da yazınızla beraber video şeklinde anlatabilirsiniz. Dediğim gibi grafikleri uygun yerlerde kullanırsanız gayet güzel rehberler çıkartabilirsiniz.
Szam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazı ile yazıcaksanız sadece güçlü olduğu şampiyonlar ve güçsüz olduğu şampiyonları yazın gerisi hep hikaye zaten lol tanıtım için binlerce video çekiliyor millet senin sitene giripte neden okusun ki dinlemek varken eğer bu sorunun cevabını verebiliyorsan o konuda yaz ama veremiyorsn sadece counterlwri yaz geç