netbozum
tr.link

Metin2'de çarı olan ?

12 Mesajlar 2.999 Okunma
acebozum
tr.link

Acikogretimli Acikogretimli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 23 / 11
  • Ticaret 1, (%100)

AlfaTeam adlı üyeden alıntı

Çar kelimesinin kökeni Sezar'a (Latince yazılışı Caesar'dır) dayanır. Roma İmparatorluğu yıkıldıktan sonra diğer birçok imparatorluk Roma İmparatorluğu'nun devamı ve Sezar'ın varisi olduğunu iddia etmiş ve tüm Avrupa'da egemenlik hakkı iddia etmiştir. Bu imparatorluklar Kutsal Roma Germen İmparatorluğu, Doğu Roma İmparatorluğu (Bizans) ve Rusya İmparatorluğu'dur. Osmanlı'da Sezar'ın ünvanını ilk Fatih Sultan Mehmet Kayzer-i Rum şeklinde kullanmıştır.

Sizin bahsettiğiniz ise characterin kısaltması olan char'dır.

Konuya girerken sizin yorumunuzun aynısını ben yazacaktım, sonra gördüm ki benden önce yazan olmuş elinize sağlık :)

Foruma 18 yaş altı çocuklar üye olabiliyor muydu ?
AlfaTeam

kişi bu mesajı beğendi.

2013 de bıraktığım webmaster kariyerime 1 sene sonra tekrardan devam ediyorum.
wmaraci
reklam

AlfaTeam AlfaTeam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 69 / 49
  • Ticaret 2, (%50)

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

@AlfaTeam en güzelini yapmışsın hocam. Bilmiyorum sanal dünyadaki çevrem mi değişti yoksa biz mi çok ilerledik ama şu güzel Türkçeyi Turkcheleshtiriyhorlar ya öyle bir sinir oluyorum ki... Ağzına sağlık.

Ayrıca zamanında Çar kelimesi Ruslarda kullanılıyor diye biliyorum. Kral = Çar diye hatırlıyorum.

Ek olarak : Knight devri bittikten sonra oldu bunlar... 2008-2010 ve sonrası dönem...

Biz oynardık hocam 2003-2009 arasında o dönem böyle değildi herkes yazdığına okuduğuna dikkat ederdi ne oldu da değişti ben de anlamış değilim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al