lostyazilim
tr.link

Metin2Dizayn.net Dolandırıcılık Üzerine Kurulmuş Bir Sitedir.

2 Mesajlar 1.001 Okunma
lstbozum
tr.link

Metin2Dizayn Metin2Dizayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 9 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Bugün gördüğüm ve hala şaşkınlığımı üstümden atamadığım bir olayı size anlatıcam.

*** Nickimdende gördüğünüz üzere 2012 yılında metin2 serüvenine ara verdim ve daha sonra uğraşmadım.Metin2Dizayn.net domaininide boşa çıkardım.Bu kişiler domaini reglemişler burda bir sıkıntı yok kullanabilirler,ancak adres olarak fake adres bildirmeleri, ödeme olarak kendi adları yerine paravan yerlerden para almaları ve tabiki lisanssız whmcs ve büyük ihtimalde temada w-arez kullanmışlardır.Beni forumda gören kişiler & daha önce tanıdıklarım adres kısmında Çanakkaleyi belirtmeleri bile beni zan altında bırakmaktadır.Çünkü verdiği adres bir cafenin adresi.

Bu konuyu açmamdaki amaç ileride wmaracı üzerinden bir mağduriyet yaşanmaması adına sizleri bilgilendirmektir.Konu silinmemesini rica ediyorum.Google konuyu indexlesin.Belki dolandırılmaktan birilerini kurtarırız.

İyi Forumlar..
Konuyu diğer webmaster forumlarındada açtım,Lütfen silinmesin googleda indexlensin.

wmaraci
reklam

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Burada yapman gereken, WM Aracı iletişim bölümüne bu durumu anlatıp, forum ismini değiştirme talebinden bulunman. *** için de aynısını yapman senin menfaatine olacaktır.
Metin2Dizayn

kişi bu mesajı beğendi.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al