Google Play mağazasında bulunan ve geliştirilmiş en iyi survivor oyun olan Mobile Pubg, bu harikalıkları ile birlikte bazı hatalar ile geliyor. Kaçınılmaz olan bu hataların çözümleri sitemizde yer alıyor. Bu hatanın çözümü de oyun kurulumundan sonra yapılması gerekenin yapılmamasından dolayı ortaya çıkan bir hatadır.

Mobile pubg Xapk failed hatası çözümünü öğrenmek için aşağıdaki önerileri okuyun. Bu sayede oyundaki hatayı çözmüş olacaksınız.

Oyunun Bu Hatayı Vermesinin Sebebi
oyunun kurulu olduğu dosyaya erişiminin olmamasından dolayıdır. Biz de oyunun izinlerini tekrardan düzenleyip dosyalara ve mikrofona erişimini açarak bu hatayı ortadan kaldıracağız.
Şimdi oyunun bu hatayı vermemesi için yapmanız gerekenler:

İlk olarak ayarlar uygulamasına girelim
Uygulamalar kısmını bulalım ve Mobil Pubg uygulamasını seçelim daha sonra izinler kısmına gelerek dosya&depolama erişimine ve mikrofon erişimine izin verin
Bunarı yaptıktan sonra bir geri gelerek oyunun Verilerini Silin.
Daha sonra oyuna girin ve hata vermediğinden emin olun.

Oyuna girdiğinizde aynı hatayı veriyorsa yukarıdaki işlemleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Eğer adımları sırasıyla doğru yapıyorsanız ve hata devam ediyorsa cihazınızın ya sürümü yetmiyordur ya da cihaz uyumlu değildir.


Not: Mobile Pubg oyununu oynayabilmek için cihazınız 5.0.1 Sürümü veya üst sürümleri destekleyen bir cihaz olmalıdır. Ayrıca bu oyunu FPS düşüşü yaşamadan oynamak için Cihazınızı Optimize Etmeniz Gerekmektedir.

Mobile pubg oyununu optimize edip kasmadan oynamak için daha önceden yazdığımız şu makaleye bakabilirsiniz. Mobile pubg kasma sorunu çözümü]

Kaynak: Mobil Pubg XAPK Failed Hatası Kesin Çözümü