bQnyy
I am what i am.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çevirmen ve Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben torunlar oynar diye düşünüyordum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsal ve bireysel İngilizce çeviri ve makale işleriniz uygun fiyata yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun yıllardan beri geliştirilen bir oyun dolayısıyla oyun motorunun güncel olacağını sanmıyorum fakat oyunun verdiği zevk bu açığı kapatabilir bence oyunun en çok beklenen özelliği bir ara bahsedilen co-op modu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek oyuncu değilim ama arkadaşlar bayadır bekliyorlar. Zaman makinem olsa geleceğe gider, bannerlord oynarım diyen bile var. :)
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Henüz okul çağındayım.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyunlarla aram pek iyi değil, warband'ı ise arkadaşım sayesinde bir kere deneyimleyebilmiştim zamanında. Ama herkes öyle ağzından salyalar aka aka bekliyor ki oyunu oynamayacak ben bile heyecanlanıyor, sabırsızlıkla bekliyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kolay kolay oyun oynayan birisi degilim.2 günden fazla dayanabildigim 2 oyun var sadece,birisi cm-fm serisi vardı bi zamanlar oynadıgım,o.son 10 yıldır ise oynadıgım tek oyun bu warband.sürekli farklı modları çıktıgı için sıkmıyor beni hiç,sürekli yeni bişeyler yapıyorlar ve oynadıgım modu bitirirsem indirip yenisini oynuyorum.ve tabiki her warband sever gibi bende bannerlordun çıkışını iple çekiyorum fakat o kadar uzadaki bu iş,herkes gibi bende artık torunlar oynar,ben göremem çıktıgını diye düşünüyorum.umarım bian önce çıkar da,bu hasret biter :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu oyunun çıkış tarihinin açıklandığına hala inanamıyorum. 7 yıldır takipteydim :) Ancak Bunca yıl sonra Erken erişim olarak çıkması ilginç
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Youtube multiplayer ve enes kirazoğlu kanalında Taleworlds Yetkilisiyle röportajı var