Need For Speed Payback için yayınlanan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi Seyirler.


EA Games 2017 yılında çıkacak olan Need For Speed Payback duyurdu. Yapılan açıklamalarda ve fragmanda oyunun hikayesinin daha ağır basacağı belli oldu.

Need For Speed Payback Detayları Neler?

Oyunun Adı:
Need For Speed Payback

Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2017

Platformlar:
PC, Playstation, Xbox One

Geliştirici: Ghost Games



Need For Speed Payback, NFS serisinde ilk defa 3 farklı karektere yer verecek. Oyundaki karekterler The House adlı kartelin işini bitirmeye çalışcak. Oyununun geçeceği harita ise Fortuna Valley. Peki Fortune Valley nasıl bir harita? Öncelikle gerçek bir harita değil ve bunu sizde tahmin etmişsinizdir. Ama Fortuna Valley haritası yapımında esinlenilen bölge Las Vegas.

Oyunun içinde yine önceden de söylendiği gibi modifiye özellikleri olacak ama modifiye hakkında kesin bir bilgiye sahip değiliz. Onun dışında yine, NFS:Most Wanted serisinde olduğu gibi polis kovalamacaları olacak. Bu kovalamacalar çölde, şehirlerde, oyunun isminde de geçtiği gibi vadilerde ve daha birçok bölgede gerçekleşecek.

Oyunun hikayesine baktığımızda, yarışın yanında aksiyonun da bizi beklediği görülüyor. Buda oyun biraz Hızlı ve Öfkeli serisine benzmesine yol açmış. Ama güzel olur mu derseniz? Bence gayet de güzel olur. Yaşanan o aksiyon sahneleri ile oyun daha akıcı ve zevkli hale gelebilir. Oyunda gece-gündüz ortamı da bulunmakta. Ama benim en çok hoşuma giden toprak yol. Oyunun diğer özellikler ise 10 Haziran’da gerçekleşecek EA Play 2017‘de ortaya çıkacak.

Açıklamalara bakıldığında ise oyunun geliştiricisi olan Ghost Games bu sefer kullanıcılara yönelik, onların tavsiyelerine göre oyunu geliştirmiş. Oyun ise Need For Speed serileri arasında en gerçekçi olan olacağa benziyor. Ama Need For Speed serisine bu ünü kazandıran Need For Speed Underground‘ı unutmamak lazım.

EA Acces ve Origin Acces ile oyunu 2 Kasım 2017 tarihinde oynayabilirsiniz. Ama şöyle bir sorun var oyunu sınırsız değilde 10 saat kadar oynayabiliyorsunuz. Zaten EA Acces ve Origin Acces sistemlerinin mantığı da bu.

https://goo.gl/4JnP65