-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bundan bi hafta önce bir gta 5 keyi satın aldım maxoyun.com.tr sitesinden ve ordaki adama sattığı oyun hakkında her türlü yardım edermisin kurulumunda hatasında falan
bana kurulumunda herşeyde yardım ederim dedi ve oyunu indirdim 2 gün sürdü oyunu kurdum yanlız hatalar vermeye başladı maxoyuna soruyorum bana yardımcı olun bana diyor elimde olan birşey değil sen malı satınca her türlü yardımcı olurum ibaresini kullanıyon ama hata verince ben bilmiyom birde saçma sapan araştırmalar yapıp benim araştırdığım konulara bakıp bana link yolluyor yani kısacası arkadaşlar orda key falan almayın pişman olursunuz yardımcı olan yok iyade yok müşteri memnuniyeti hiç yok G2A sitesinden alın size tavsiyem
Not Oyunun sorunlarını hatalarını kendi araşrtırmalarımla 3 günde çözdüm ve maxoyun size dönecem dedi hiç mesaj blie çekmedi
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
dostum yanlış anlama fakat hata sende nerde görülmüş türk sitesinden alışveriş yapıldığı adamlar üyelik istiyor, tc no istiyor, tel no istiyor, eposta istiyor onu bunu istiyor yabancı sitede 1 tl 5 tl daha pahalıya alıyorum üye olmadan tc vermeden sadece epostama gönderilmesi oluyor support ekibide güzel
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@darkthepro aynen oyle bir defa düştüm başka kinse düşmesin bu siteler bir boktanda anlamıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Steam varken keyi neden üçüncü elden alırsınız anlamıyorum :) Hatalar donanımından da kaynaklanıyor olabilirdi bu arada.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AtakanAteş donanımla bir ilgisi yok -verify le dosyarı doğruladım ve hatalı dosyaları tekrar indirdim düzeldi sorun kalktı :)