Valkyrie adlı üyeden alıntı
Guild Wars 2'yi önerebilirim ama bekleyeceksiniz tabi ki. Sadece oyun cd'sini 30-60$ ortalama fiyat ile alıp içinden çıkan key ile üye olacaksınız o kadar.
WoW oynayabilirsiniz ama paranız varsa tabii ki.
Ultima Online önerebileceğim en kökleri sağlam zevki nadir bir oyundur ama bağımlılığı hiçbir oyuna benzemez onu belirtmeliyim ki TR lokasyonlu sunucularının %99'u edit yapılan haksızlığın olduğu sunuculardır.
Lineage 2'yi önerebilirim çünkü kişisel ve para kazanma amaçlı sunucular ultima online'de olduğu gibi vardı ancak şu an bir şirket oyunu satın aldı ve ücretsiz olarak oynanabilir durumda akabinde hiçbir kapanma ve eşitsizlik sıkıntısı yok.
AirRivals oynanabilecek çok güzel oyunlardan biridir ancak bileğe baktığı gibi para'ya da bakıyor hani cebinizden para çıkacak.
Web tabanlı oyun oynamıyorum ne yazık ki.
Çok teşekkürler :)
shateiel adlı üyeden alıntı
Ceiron Wars Kesinlikle öneririm gerçekten eğlenceli oluyor. Ayrıca Türk Yapımı :)
Ayrıca RPG olarak Wow, Aion Online, LOTR online önerebilirim.
Futbolla aram iyi diyorsan goalunited var. Veya savaşmayı severim dersen desertoperation var :)
Göz atacağım...
furkanozden adlı üyeden alıntı
Crossfire tavsiye ederim. Aşağıdaki de benim :D
Veya araba yarışı olarak NFS World var. NFS'nin online olanı, onun da şöyle bir videosu var :) Fotoğraf videodan sonra çekildi, BMW Z4'ü sattım, şimdi SKYLINE var.
NFS World'ü birkaç arkadaşımla konuşmuştuk ama bir türlü başlayamadık, bakalım. :rolleyes:
Boş bir zamanımda inceleyeceğim.
Bir bakarım :)
Uzun zaman önce gladiatus oynamıştım ama pek sarmamıştı, belki tekrar denerim.
Öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler, diğer arkadaşları da bekliyorum.