Oyun Oynayarak Para Kazanılır Mı?

Günümüzde, pek çok insan zamanının büyük bir kısmını oyun oynayarak geçirmektedir. Gelişen teknolojiye bağlı olarak kişiler; ister bilgisayar başında, ister cep telefonundan oyun oynamak bir tutku haline gelmiştir.

 

Peki sadece oyun oynamak değil aynı zamanda da para kazanmak mümkün mü?

Evet. Ligazone’da artık bu mümkün.

 

Ligazone’da, ister mobil, isterseniz bilgisayarınızdan kolaylıkla üye olarak, günün her saati düzenlenen turnuvalara katılarak, gün içindeki kaybettiğiniz zamanı nakite dönüştürme imkânınız bulunmaktadır. Hem oyun oynamak hem de kazanmak artık çok kolay.

 

Pubg, Pubg Mobile, CoD Mobile ve LoL gibi popüler oyunların turnuvalarına istediğiniz zaman katılabilirsiniz. Katıldığınız turnuvalarda, hem eğlenmek hem de çeşitli miktarlarda paralar kazanmak istiyorsanız, sadece üye olmanız yeterli. Bu kadar basit.

 

Özellikle mobil oyun oynayan kişiler için, her an yanınızda olan bu cihazlar sayesinde istediğiniz vakitte hem eğlence hem de maddi kazanç elde etmek bu platformda sizleri beklemekte.

 

 

Turnuvalardan Nasıl Para Kazanabilirim?

Turnuvalarda kazanmak için sadece oyun alanında başarılı olmanız yeter. Oynadığı oyun hakkında bilgi ve beceriye sahip olanlar çok kolay para kazanbilirler. İstediğiniz yerden, istediğiniz anda ve istediğiniz cihazla turnuvalara katılmak çok kolay. Oyun oynarken geçen süreyi para kazanarak zevkli hale getirmek için sadece üye olup turnuvalara katılarak hem eğlenceli bir vakit hem de ek gelir kazanma fırsatınız artık Ligazone’da.

 

 

E-Spor Hakkında.

Günümüzde oyun sektörü büyük gelişim göstererek, çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda E-Spor adı altında günümüzde birçok oyunda turnuvalar düzenlemektedir. Oyun sektörü, büyük organizasyon şirketleri hatta spor kulüblerin dahi ilgisini bu alana çekmeyi başardı.

 Bu turnuvalara, alanında başarılı oyuncular katılarak seyir zevkini yukarı seviyelere taşımakta ve birçok genç, E-Sporcu olmak için kolları sıvamış durumda. Turnuvalarının bu kadar çok sevilmesinin nedenlerinden biri, arenalar içerisine özel oyun stüdyoları kurularak binlerce kişi, E-Sporcuların maçlarını canlı olarak veya ekranları başında milyonlarca kişi tarafından izlenmesi önemli bir ayrıcalık.

E-Spor turnuvalara bu kadar çok hayran kitlesi olması, amatör adayların turnuvalara katılmak istemesinin ayrıca en önemli nedenlerinin başında turnuvalara ayrılan bütçelerdir. Bu turnuvalarda binlerce hatta milyonlarca dolar bütçeler sadece oyunculara ayrılmaktadır. Bu konuda oyuncular çok şanslı diyebiliriz; bunun nedeni zevk aldıkları oyunları oynayarak binlerce dolar gelir elde edebilmeleridir.

 

Günümüzde özellikle, CS:GO ve LoL oyunlarında çok yüksek bütçelerde turnuvalar düzenlemektedir. Türkiye’de köklü kulüpler de E-Spor alanına ciddi yatımlar yapmaktadır. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulübler, bu oyunlar için E-Spor takımı oluşturarak bu sektörün ne kadar ciddi bir mecra olduğunu göstermişlerdir. Video oyun sektörünün en eski oyunlarından biri olan Counter Strike, oyuncuların bu oyun ile büyüdükleri için birçok oyuncu bu konuda tecrübe sahibi olarak ön plana çıkıyor. 2000’li yıllarda Counter Strike oyunu en çok oynanan oyunlar arasındaydı.Günümüzde halen popülerliğini korumaktadır ve başarılı oyunlar arasında yerini almıştır.

League of Legends (LoL) oyunu 2009 yılında oyuncularla buluştu. İlk çıktığı yıllarda çok fazla kullanıcıya ulaşamamıştır, çünkü Dota oyunu ile rekabet içerisindeydi. E-spor turnuvalarında yüksek bütçeli ödül havuzları ile günümüzde LoL’ün milyonlarca kullancısı bulunmaktadır. Bu durum iyi bir pazarlama yöntemi ve oyuncuları oyunun içerisine çekme ile alakalı en büyük örneklerden birisidir.

 

Oyun oynayarak para kazanmak için yeterli bilgi beceriye sahipseniz para kazanmak sizin için çok basit hale gelecektir. Ligazone platformunun  kolay ara yüzü ve güvenli alt yapısı ile oyun oynayarak keyif almanız ve kolay para kazanmanız için hizmetinizde.

 

 

Hepsi ve daha fazlası için: www.ligazone.com