Öncelikle internet tarayıcısı olarak Google Chrome kullanmanız gerekiyor. Eğer kurulu değilse buraya tıklayarak indirin ve kurun. Kuruluysa ikinci adıma geçebiliriz.

Siteler belirli zamanlarda tanınmak ve güven sağlamak amacıyla belirli oyunları ücret almadan müşterilerine dağıtıyor. Bu site tüm sitelerdeki bedava oyun dağıtım zamanlarını takip ederek kullanıcılarına duyuruyor. Hem de hiçbir ücret almadan.

Site linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Siteye steam hesabınızla giriş yapmanız lazım. Giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak chrome eklentisini kurabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde sizin siteye her gün girip kontrol etme gibi bir derdiniz kalmaz. Siteye bedava oyun gelince bildirimi otomatik olarak chrome'u açtığınızda gelir. Ayrıca bu oyunların duyuruları sitenin steam grubu üzerinden de olmaktadır. Steam grubuna da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Oyunu Nasıl Alabiliriz ?
Evet şimdi chrome'u kurduk siteye giriş yaptık ve eklentimiz tamam. Bize oyun bildirimi geldi peki bu oyunu nasıl alabiliriz ? Site üzerinden dağıtılan oyunları almak için sitede sizden istenen görevleri tamamlamanız gerek. Ondan sonra oyunun steam keyi ekranınızda gözükücektir. Aşağıdaki resimde sizden istenilen birkaç görev örnek olarak gösterilmiştir. Bu görevleri tamamladıktan sonra grab key tuşuna basarsanız steam oyun keyiniz ekranda gözükücektir.



Bu Keyi Nasıl Aktif Edebilirim ?
Öncelikle steam istemcisini başlatın. Sol alttan oyun ekle butonuna basın. Orada steamde oyun keyi aktifleştir diye bir kısım var ona basınız ardından verilen keyi oraya girin ve onaylayın. Oyun steam kütüphanenize eklenecektir.


Peki ben bu oyunlarla ne yapabilirim ?

1) İsterseniz hoşunuza giderse oyunları oynayabilirsiniz.
2) İdle Master programını kullanarak koleksiyon kartı düşürebilirsiniz. Bu koleksiyon kartlarını ister satın isterseniz de tamamlayıp steam leveli kasabilirsiniz.

Site Linki ?
Referanslı ve referansız iki linki de bırakıyorum. Hangisini kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz.
Refli Site Linki: http://230768.nagift.ru/keys
Refsiz Site Linki: https://giveaway.su

Not: Bu benim forumda ilk postum. Herhangi bir yanlışım olmuşsa lütfen uyarmaktan çekinmeyin. Kuralları okudum referans linkli paylaşımla ilgili tam bir şey göremedim. Ama sanırsam basınca reklam çıkan linkler yasak. Size bu yazımda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

-Frankresh Oyun Hizmetleri