Yeni bir gün ve yeni bir oyun inceleme makalesi ile sizlerle birlikteyiz. Bu yazımızdaTrial Xtreme 3 inceleme ve ipuçları hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Trial Xtreme 3 oyunu flash tabanlı oyun sitelerinde en çok karşımıza çıkan oyunların başında gelmektedir. Sahip olduğunuz motorla birlikte önünüze çıkan engelleri aşarak en kısa sürede bitiş noktasına varmaktır.
Oyunun senaryosu ve değerlendirmesi

Yukarıda belirttiğimiz gibi bize verilen pistte en kısa sürede engelleri birer birer aşarak yarışı tamamlamak. Senaryo olarak birden fazla harita ve engeller olması oyunu oynanabilirliğini arttırmıştır. Yarış pistinde bulunan altınları toplayarak ve en kısa sürede tamamlayarak altın kazanabilir ve motorcunuza aksesuar ve motorunuza modifiye edebilirsiniz. Oyunun diğer bir güzel yanı olarak bütün yarış boyunca resimde görüldüğü gibi yeşil çizgilerle belirtilmiş bölümler bulunmaktadır. Bu bölümlere ulaştıktan sonra herhangi bir kaza yapmanız durumunda isterseniz yeşil ile belirtilen bölümlerden devam edebilirsiniz. Facebook veya Google playda aynı oyunu oynayan arkadaşlarınız ile online yarış yaparak keyifli dakikalar geçirebilirsiz.

Trial Xtreme 3 Nasıl oynanır?


Resimde görüldüğü gibi motoru öne, arkaya eğme,zıplama, fren ve gaz butonlarından oluşmaktadır. Oyunda isterseniz telefonu veya tableti çevirerek oynayabilirsiniz isterseniz de ekranda bulunan butonlar ile oynayabilirsiniz.


Oyun içerisinde yarış yaparken rampalardan zıplarsanız altınları daha rahat toplayabilirsiniz. Oyunu daha rahat oynayabilmeniz için bizim önerimiz resimdeki gibi ok butonları ile oynamanızdır. Telefon ile oynadığınızda ise kontrol sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Trial Xtreme 3 Dez avantajları Nelerdir?

Oyunda hoşuma gitmeyen olay haritada önümüze çıkan engellerin bazen tam olarak bilinmemesi. Bazı bölümlerde geri gitmeniz gerekmekte ve bunu anlamak için biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bazı engeller çok dik yapılmış ve takıldığınızda tekrar yeniden başlamak zorunda kalıyoruz ve uzun bölümler için can sıkıcı olabiliyor.

Oyunun kontrolleri ile motor gücü uyuşmamaktadır. İlk çıkışta ok tuşlarına müdahale etmezseniz yada hızınızı düşürmezseniz geriye takla atabilirsiniz.
Değerlendirme ve teknik bilgi tablosu için kaynak http://www.escblog.net/trial-xtreme-3-inceleme-ve-ipuclari/ siteye bakabilirsiniz.