League of Legends Champions spotlight
Hero : Mordekaiser
Mordekaiser,League of Legends efsane tanklarındandır.Mordekaiser ultisini bir düşmanın üstünde kullandığı anda,düşmanının ölmesi sonucu düşmanının hayaletini ele geçirebilir ve hayaleti ile istediği düşmana saldıra bilir.Mordekaiserin başarılı bir tank olmasının bir sebebi de ultisinin bu kadar iyi olmasıdır.Heromuzda mana bulunmamaktadır kullanılan skiller Healtimizden eksilerek toplanır ve düşmandan damage yediğimizde bu toplanan sütun dan damage eksilir.Bir çok yönü ile takımına fayda sağlayan ve feedlendiği zaman oyunu tek başına bitirecek güce sahip.Team Fightlarda oldukça başarılı ve takımını savunacak iyi bir hero.

İtem yorumları
*Başlangıç itemi olarak Doran’s Shield yada Regrowth Pendant itemlerinden birtanesini Tercih edebilirsiniz.
*Force of Nature= Health Regen ve Magic Resist sağladığı için karşıdaki mage karakterlerin skillerinden azda olsa korunacaktır ve Health Regen sayesinde canınız hızla dolacak ve skillerinizi daha rahat kullanma şansı yakalayacaksınız.
*Thornmail=Eğer karşınızda etrafı kavuran bir damager hero varsa veya takım noobları tarafından feedlenen bir Attack Damager karakter bulunuyorsa Thornmail tam işinize yarayacak bir item.Thormail,karşınızdaki düşmanının size vurduğu damage’nin %30′unu kendisine geri vurur.
*Rylai’s Crystal Scepter=Eğer takımınızda fazladan bir tank daha varsa bu itemi kasmanız sizin için iyi olacaktır.Tank olmanızın yanında skillerinizi güçlendirmek ve karşınızdaki düşmana daha çok zarar vermek için kasılacak en ideal itemlerden.
*Sunfire Cape=Sunfire Cape,Defansınızı ve Canınızı Artır.Passive olarak etrafındaki düşmanlara hersaniye 40 damage zarar verir ve Mordekaiserin “W” skili ile konbineli olarak etrafındaki düşmanları kendinden oldukça uzak tutar ve zarar verir.
Skiller;
-Mace of Spades=Kullanıldığı taktirde etrafındaki 3 hedefe kadar seker ve 80/110/140/170/200 damage zarar verir.Eğer heden tek kalırsa 132/181/231/280/330 daha fazla zarar verir.Sağlık Masrafları 25/32/39/46/53 olarak her level değişir.

-Creeping Death=Metal Parçalar koruyu bir bulut haline gelerek,defansınızı artırır ve buluta giren düşmanlara her saniye zarar verir.
-Siphon of Destruction=Önündeki düşmanlar uzak mesafen shir yaparak enerjisini emer ve zarar verir.
Ulti-Children of the Grave=Kullanilan düşmanın canını çalar ve düşman öldüğü taktirde ruhunu esir alır ve kontrolünü sağlar.
Alt tuşuna basılı tutarak mause’nin sağ tuşu ile esir aldığınız ruhu düşmana karşı kullanabilirsiniz.

Resimler sitede mevcuttur.
Kaynak= http://www.teknoinceleme.com/league-of-legends-mordekaiser-champions-spotlight.html