Merhabalar

İnfestation The New Z isimli oyun hakkında yazıyorum. Oyunun kısa ismi Newz'dir.
Bu oyunun yapımcı şirketi tarafından oyun dosyaları yıllar önce server açıp kişisel olarak oynamak/oynatmak isteyenler için dağıtılmıştı ama şu anda var mı bilmiyorum.
O zaman ismi newz değildi fakat büyük bir şirket isim hakkı istediği için isim değiştirerek devam ettiler. Şimdi Türkiye de birilerinin editleyip açtığı bir server de var diye biliyorum. Sürekli reklam yaptırıyorlar youtubede ama nafile. Çünkü tüm dünyanın içinde olduğu ve her ülkeden insanların yer aldığı tek oyun Newz'dir. Gerisi anca kendini kandırsın Türk yapımı bilmem ne diye.

Her neyse kısaca şöyle.
Cs kadar bağımlılık yapan ve oyuncusu olan bir oyundur. Fps oyunu olduğu için tam anlamıyla anı yaşamaktasınız. İtem olayı da var. Biz bazı arkadaşlarla oynadık ilk saatlerde bu ne dedik ama 1-2 saat sonra olayı çözmeye başlayınca harika olduğunu gördük. Tabi kişiden kişiye değişebilir oyun zevki. Fakat cs seven biri bunu da sevecektir. Cs den daha eğlenceli olduğu kesin. Çünkü alanlar çok geniş, kısa bir mapın içinde dönüp durmuyorsunuz yani. Bir video buldum youtubeden onu bırakıyorum izleyip daha iyi anlarsınız.

Ha bu arada şu anda steam'da ÜCRETSİZ. Bir ara ücretli olarak satılmış fakat yeni sunucular açıldığı için dünya çapınca ücretsiz olduğunu yazmışlar destek forumlarına.

https://www.youtube.com/watch?v=5-yLSuODXPE