rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Royal revolt2 hocam süper indirin pişman olmucaksınız👍
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
şu an o seviyede oyun yok :) wow belki o yüzden ücretlidir hocam :)
Ek Olarak: şu an o seviyede oyun yok :) wow belki o yüzden ücretlidir hocam :)
Ek Olarak: şu an o seviyede oyun yok :) wow belki o yüzden ücretlidir hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Archage yaklaşık 3-4 yıllık bir süreden sonra çıktı oyun ücretsiz ama market var ve siz çöp adam gibi gezerken bu paketi alanlar kral gibi dolaşıyorlar ortada eğer bununla ilgili bir sıkıntınız yoksa kesinlikle ve kesinlikle önerebileceğim bir oyun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TheIce adlı üyeden alıntı
Hocam Archage yaklaşık 3-4 yıllık bir süreden sonra çıktı oyun ücretsiz ama market var ve siz çöp adam gibi gezerken bu paketi alanlar kral gibi dolaşıyorlar ortada eğer bununla ilgili bir sıkıntınız yoksa kesinlikle ve kesinlikle önerebileceğim bir oyun.
Mob lardan düşen itemlerle de iş görünmez mi?
📌Office365 E3 + 5TB| G.Sınırsız Drive|JetBrains 1 Yıl|Canva Ömürlük|Envato|VidIQ- 7₺’den Başlayan
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam teşekkürler :) Yanlış hatırlamıyorsam harita seçenekleride oldukça azdı kingdom online knight 2 diye anılıyor ve alpha testleride fena değildi aralıkta denemenizi tavsiye ederim :)
📌Office365 E3 + 5TB| G.Sınırsız Drive|JetBrains 1 Yıl|Canva Ömürlük|Envato|VidIQ- 7₺’den Başlayan
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/WM
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Runescape bir dene derim, WOW tarzı gelişmiş oyun dünyasına sahip grafikler çok da iç açıcı değil ama çok kapsamlı ve güzel bir oyun.Bende oynuyorum beğenirsen PM at yardımcı olurum.
Umut her daim vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef WoW'daki lore seviyesinde bir oyun yok. Fakat bence en iyi MMORPG WoW değil. WoW'a en yakın ücretsiz oyun " Rift Online "'dır, abim çok uzun süredir oynuyor ve WoW'a çok benzerlik gösterdiği, hatta daha iyi olduğu yerler var.
Ben eğer biraz para harcarım derseniz, sadece oyuna para verip alabileceğiniz " Guild Wars 2 " var, şu ana kadar oynadığım en güzel MMORPG'dir ve aylık ücreti yok, ben indirimden 70TL'ye almıştım, şu an ne kadar bilmiyorum.
MMORPG'ler yüzünden maalesef okulumu uzattım ve hala bunun sıkıntılarını çekiyorum. Umarım siz de benim gibi yapmazsınız :)