Arkadaşlar. Diyeceksiniz ki tek derdin bumu valla bu yaşımdan sonra hırs yaptırdılar bana. Oyunda ki amerikalılarla başımıza belada 😊

Oyunun linki : https://www.mafiafathergame.com

Yaklaşık 2 aydır bir mafya oyununa başladım hatta oyunun admini bu forumdan İlk 2 haftam oyunu kavramak ile geçti oyunu tam anlamıyla kavradıktan sonra oyun içi KLAN/AİLE sistemi var ve kendi ailemi kurdum. Oyunu oynayan bir çok ülkeden oyuncu var rus,italyan,amerikalılar,polonyalılar,almanlar vs vs bizim rakibimiz ise AMERİKALILAR. Ben oyun içinde ki Türkleri kendi aileme toplamaya çalıştım. Şuan oyunda tam anlamıyla rakibimiz olan 3 aile var ama bizi yarışmalarda en çok zorlayanlar amerikalılar neden derseniz adamlar oyunda ki ekonomik güçlerinden dolayı oyun içi satın alınan şeyleri çok rahatlıkla elde edebiliyorlar para ile biz ise oyun içi ETKİNLİKLERİ kazanarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ve şuan bu duruma rağmen onlarla kafa kafayayız. Her hafta bu aileler arasında ETKİNLİKLER/Yarışmalar oluyor. Uykusuz gecelerin sonucunda 7 haftada 7 kere etkinlik kazandık. Ailemde 10 türk falanız ve benim bizimle mücadele edebilecek daha çok kişiye ihtiyacım var. (Etkinliklerde oyun içi elmas hediye ediliyor mesela resimdeki tabloya göre bu yarışmayı kazanırsak 7.800 elmas alacağız buda TL olarak 1.000 TL civarı bir para demek biz bunu bedava almış olacağız tabi ki hesaplarımıza yarışma sonunda belirtilen elmas yüklenecek.) Aileme katılan oyunculara etkinlikleri kazanma garantisi veriyorum tabi sizinde biraz emek harcamanız gerekiyor neler yapmanız gerektiğini tek tek anlatacağım.. Aile olarak online süremiz çok yüksek. Şuan ki yarışmanın bitmesine 5 gün var ve oyun içi yarışma yine kafa kafaya gidiyor. Buraya resim atıyorum bakabilirsiniz. Hustlers Amerikalıların ailesi. The DeviLs bizim ailemiz.



Burada bu tarz oyun oynamayı seven kişilerden ricam oyuna kayıt olup bize destek olmaları.
Emin olun bende ilk başta oyuna başlarken tereddütte kalmıştım.
Şimdi ailecek bağımlısı olduk 😊
Sürekli bilgisayar başında vakit geçiren kişiler için birebir oyun. Bilgisayar başında değilseniz oyunun mobil uygulaması var ordan girip basit bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz.
Oyun içi rekabette bizimle mücadele edebilecekleri aileme bekliyorum.
Oyuna kayıt olup The DeviLs ailesine başvurursanız. Elimden gelen desteği vereceğim. Ailemize gelecek kişiler için 750.000 Oyun parası veren linki buraya bırakıyorum. Oyun kayıt olduktan sonra
https://www.mafiafathergame.com/reward/y2k2 linke tıklayarak kutucuğa nickinizi yazarsanız hesabınıza 750.000 oyun parası yüklenecek bu ilk aşamada gelişiminiz için çok iyi bir tutar. Tabi ki ondan sonrası sizin çabanıza kalmış ama dediğim gibi ben ve aile üyelerim elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız. Oyunu oynamak isteyen herkesi ailemize bekliyorum.

Oyunda ki en önemli sıralama ise Mafya oyunu olduğu için mafya gücü sıralaması bu sıralamada da onlarla yarışıyoruz.



Oyun içi 750.000 Nakit para ödülü linki : https://www.mafiafathergame.com/reward/y2k2 ( 4 saat açık kalacak sonra link iptal olacak )
Ekstra olarak konuyu açarken admine rica ettim ailemize katılacak olan kişilere.
50 Elmas + 100.000 Nakit Para + 100 Mermi + 1 Araştırma puanı hediye edecek.

Oyunun linki : https://www.mafiafathergame.com

Forumdan aile üyelerimiz var onlara burdan selamlar.

 
 
Alıntıdır Konu linki Ve konu sahibi bilgileri aşağıdadır.