-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle böyle bir oyuna atıldığınız ve ürettiğiniz için tebrik ederim. Aklıma takılan bir kaç şey var müsadenizle;
1) Programlaması ve görselleri size mi ait tamamen yoksa bir oyundan alınıp düzenleme mi?
2) Oyun içindeki görsellerin renkleri daha mat ve daha az pikselli yapılamaz mı?
Teşekkürler.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende katılıyorum hocam.
Güzel emeğinize bir göz atalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Elinize sağlık hocam biraz daha geliştirilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam bu bi online oyunun pvp modu olmuş. Oyunun adını şimdi hatırlayamadım. Oyun kurduk deyince bende sıfırdan oyun yaptınız sandım. Aramızdan böyle insanlarda çıkıyormuş diye sevinmiştim.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%86)
tebrık ederım hocam oyun pek oynamam eskıden oynardım ama ülkemiz olarak bu konuda ilerlememiz gerektiği düşünüyorum.İyi çalışmalar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Oğulcan adlı üyeden alıntı
Öncelikle böyle bir oyuna atıldığınız ve ürettiğiniz için tebrik ederim. Aklıma takılan bir kaç şey var müsadenizle;
1) Programlaması ve görselleri size mi ait tamamen yoksa bir oyundan alınıp düzenleme mi?
2) Oyun içindeki görsellerin renkleri daha mat ve daha az pikselli yapılamaz mı?
Teşekkürler.
Yazılım bize ait değil editleme ve sunum bize ait.Düzenlemeler yapılacaktır fontlar ve grafik iyileştirmeleri için uğraşılıyor.
Ek Olarak:
Teşekkür ederiz. İyi oyunlar dileriz.
Ek Olarak:
Teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
Ek Olarak:
ozncnock adlı üyeden alıntı
Hocam bu bi online oyunun pvp modu olmuş. Oyunun adını şimdi hatırlayamadım. Oyun kurduk deyince bende sıfırdan oyun yaptınız sandım. Aramızdan böyle insanlarda çıkıyormuş diye sevinmiştim.
Oyunun yazılımı bize ait degil ama birçok editten geçti ve sunumu bize ait bir oyundur.
Ek Olarak:
csnv5353 adlı üyeden alıntı
tebrık ederım hocam oyun pek oynamam eskıden oynardım ama ülkemiz olarak bu konuda ilerlememiz gerektiği düşünüyorum.İyi çalışmalar dilerim
Bizde türkler adına bişey yapmak için uğraşıyoruz güzel yorumunuz için teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir