lostyazilim
tr.link

Yotube Oyuna Göz Atın

3 Mesajlar 722 Okunma
lstbozum
tr.link

tanjugurdal tanjugurdal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba sevgili forum sakinleri yaklaşık 9-10 aydır uğraştığım oyun kanalımda ki videolara göz atar mısınız..Kanalda büyüme gitmek için çabalıyorum sizlerinde desteği ile büyümek için elimden geleni yapıyorum..Sizinde görüşlerinizi almak isterim şöyle yapsan böyle olur,video kaliteni yükseltsen daha iyi olur gibi..

Abone Olmayı ve Göz atmayı unutmayın..

https://www.youtube.com/user/musiczone14/videos

İyi Forumlar Dilerim.

Ek Olarak:Youtube oyun kanalı olacaktı başlık ayrıca özür dilerim klavyenin azizliği :(

wmaraci
reklam

myakn55 myakn55 ♛♛♛♛♛♛ Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 26 / 47
  • Ticaret 20, (%100)
Hocam Hevesini Kırmak İstemem yanlız bende bu işe başlıyayım dedim 60 izlenmeyi geçmeyince bıraktım artık youtubede oyun kanalından bol birşey yok O Yüzden Çok izleneceğini Zannetmiyorum .

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Bir kaç videyo'ya göz attım ve dikkatimi çeken şunlar oldu ama tabii bu yazdıklarım rahatlıkla düzeltilebilecek sorunlar. Umarım bir gün sizde bir "pewdiepie" olursunuz. Başarılar.

[*]Senin sesini duyabilmek için sesi açtığımda, oyunun sesi çok fazla oluyor ve rahatsız ediyor. Yada bazende de tam tersi oluyor, oyunu duymak için açtığımda senin sesin çok fazla olduğu için rahatsız ediyor. Bence buna biraz dikkat etmelisin.

[*]Işık ayarları da dikkat etmen gereken hususlardan birisi, yüzün çok fazla parlıyor ve video'yu izlerken, gözüm sürekli parlaklıktan dolayı sana odaklanıyor.

[*]Bir video'da da sizin değil ama yayında konuştuğunuz arkadaşınızın küfür ettiğini duydum, buda bir nebze rahatsız edici. En azından Murat (MuratAbiGF) gibi videonun başında uyarabilirsiniz.

[*]Ayrıca iyi bir intro'ya da ihtiyacınız var. Şu bağlantı belki size yardımcı olabilir. Videohive - Openers

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al