Merhaba Okurlar

KAYNAK

Zoink, ve bizim için büyük bir başarı oldu sopa sadece tüm PlayStation oyuncular sizden aldık büyük geribildirim için teşekkür etmek istiyorum.Bütün yaptığınız bu zor işi Yani buna değer, çok teşekkür ederim!

Kese kese biçe biçe oynayacağımız bu oyunda karakterinizi seveceğinizden eminiz ki biz sonlvl olarak gayet sevdik açıkcası icon smile Zombie Vikings Ps4e Geliyor

Bazen ahtapot kılığına girerek 6 kolumuzla düşmanlarımızı hat edebiliyoruz ki bu bizim en güçlü yeteneğimiz olmakta.Aslında öyle olarak ben görüyorum sizin acınızdan farklı olabilir tabi ki ne demişler zevk meselesi.Karakter seslendirmesi olarak gerçekten etkilendirici bir seslendirme özelliği mevcut.

Zoink karanlıktan, soğuk İsveç kadar deli atalarımız hakkında ilginç bir oyun yapma, doğru hissettiriyor çalışma bir indie geliştiricisi vardır umarım. Cuma gecesi, pizza, büyük, rahat bir kanepe üzerinde oturarak oyununuzu oynayın ve zombilere karşı savaşın
Ama muazzam ve delice bir hikaye, müthiş ses aktörlerin bir sürü ve komut dosyası ve karakter tasarımı koymadan kendimizi oyun tasarımcısı sayamazdık. “Hikaye kavgacı” diyoruz ve yeni bir oyun türünü icat için kredi almak sorun olmaz açınızdan farklı karakterlerde oynayabiliyorsunuz arkadaşlar. Bu sefer bir çizgi ile birlikte çalışmakta genious Zach Weinersmith, da malum Cumartesi sabahı kahvaltı yaparken kendinizi hazır hissedersiniz.