-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar kendi sitemde istek üzerine duvar kağıdı yapmaya başladım.Bu istek üzerine ilk çalışmam sizce nasıl olmuş teşekkürler.
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wallpaper güzelde imzanda ki sitenin logosu bence gerçekten uyumsuz olmuş nacizane fikrim site teman ile uyumlu başka bi logo yapmayı dene bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
lussio adlı üyeden alıntı
Wallpaper güzelde imzanda ki sitenin logosu bence gerçekten uyumsuz olmuş nacizane fikrim site teman ile uyumlu başka bi logo yapmayı dene bence
Site teması satın alıcam arayıştayım site logosu değiştiremem her videomda ve her eklediğim resimde logom var ama bir tema önerebilirsin kardeşim teşekkürler fikir verdiğin için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bence Ronaldo resmini dahada deforme etmeliydin. Alıp koymuş bitmiş olmuş. Logoda sanki "baak ben yapptım ha" der gibi olmuş yani. Onun haricinde bende böyle çalışmalar yapıyorum bu çalışmaları yaparken daha çok özen göstermelisin ve elinden geldiğince az texture kullanıpp görseli HD tutmalısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SabahKemalCansu adlı üyeden alıntı
Bence Ronaldo resmini dahada deforme etmeliydin. Alıp koymuş bitmiş olmuş. Logoda sanki "baak ben yapptım ha" der gibi olmuş yani. Onun haricinde bende böyle çalışmalar yapıyorum bu çalışmaları yaparken daha çok özen göstermelisin ve elinden geldiğince az texture kullanıpp görseli HD tutmalısın.
Uyarılarını dikkate alıcam kardeşim teşekkürler başka bir site kullandığı zaman en azından yapanın ismi gözüksün istiyorum sonuçta emek veriyorum başka bir sebebi yok ;)