-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir katalog çalışması yapıyorum, tüm her şeyi ile neredeyse hazır katalog tasarımı, ancak şöyle bir sorunum var; bir png resim düşünün bu resmin etrafına göre yazının, ya da paragrafın dizilmesini yani sarılması istiyorum ancak bir çok araştırma yaptım şuana kadar Photoshop ile yapılabildiğini görmedim. Sadece InDesign ile yapılabiliyormuş.
Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Örnek resim aşağıdaki gibidir;
Herkese İyi Çalışmalar.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
her cümleyi tek tek yazıp gitara yaslayabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Cevabınız için teşekkür ederim. Sadece bir shape ile denedim onu, paragrafı TAB ve Space tuşları ile shape'in etrafına sardım, hem uğraştırıcı hem de baskıda sıkıntı çıkarabilir diye pratik bir yol arayışındayım, sanırım bu gidişle dediğiniz gibi çalışacağım.
Allah hepimize rahmet eylesin!
scopewm
https://goo.gl/kheJRt
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Photoshopda var bu çok easy bişey
Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm
bagus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İllustrator'da Pen Tool ile png köşelerinden çizin(yazının nereye yaslanmasını istiyorsanız) sonra T ye basıp çizdiğiniz alana tıklarsanız, çizime göre yazıyı yaslayacaktır, aynı mantığı Photoshop ile de yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba yapacağınız katalog çalışması, Corel,indesign veya ilistratör ile yapılmalıdır. Çünkü dijital baskılarda hem cmyk renk kullanılır hemde vektörel çalışmalar olmalıdır ayrıca yazılarında convertlenmesi gerekiyor. Photoshop pixel çalışan bir programdır katalogtaki yazılar pixelleşecek ve çamur gibi çıkacak size tavsiyem vektörel çalışan programlar ile tasarımı yapmanız. 10 yıldır profesyonel olarak grafik tasarım hizmeti veriyorum.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım