mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
oldukça güzel wp veya joomla teması yapılsa iyi satar diye düşünüyorum ama slayt alanı biraz sönük kalmış az daha geliştirilmesi gerek :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tasarım çok güzel olmuş,mümkünse üst menüdeki kategori isimlerini yazdığınız yazının fontunu söyleyebilirmisiniz ?
Conqueror
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Üni. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve sade teknoloji teması diyebilirim. Benim çok hoşuma gitti emeğinize sağlık. Wordpress'e kodlarsanız themeforest üzerinden deli para kazandırır bu tema size bence :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkür ederim. Tasarım biter bitmez paket tema haline getirebilirsem satış için destek v.s alt yapılarını kurmam gerekiyor. Bu konuda tecrübem olmadığı için ayrıca yorumlarınızı bekliyorum. Tematasarimi.com domainini reglemiştim.. bu domain üzerinden tanıtım, satış ve destek vermeyi planlıyorum ama themeforeste kabul ettirebilirsem oradan da satışını yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında sliderın alt tarafında yazıyı daha belirgin kılan %35 siyah gölge var. Arka plandaki resim koyu olduğundan belli olmuyor. Gölge yukarı doğru çıktıkça silikleşiyor. Diğer dediğini denedimde pek hoş durmadı. Bu şekliyle yapıp başka seçenekler ekleyebilirim. Önerin için sağol.