MQRMenü; masadaki QR ile menünüzü anında dijitalleştirir, fiyat ve içerik değişikliklerini saniyeler içinde yayına almanızı sağlar.
Açık Kaynak Teslim edildiği için tamamen size aittir; güvenli PHP & PDO mimarisi, pratik yönetim paneli, masa–QR yönetimi, varyant/ekstra ve raporlama ile baskı maliyetini düşürür, servis hızını artırır.

Misafirinize hızlı, hijyenik ve hatasız bir menü deneyimi sunun. Açık Kaynak Teslim MQRMenü; yönetim paneli, otomatik QR oluşturma, ürün/ekstra yönetimi ve raporlarıyla menünüzü her zaman güncel tutar; maliyetleri azaltırken satışları yukarı taşır.

QR Menü Nedir? Neden MQRMenü?
QR menü, masadaki karekodu okutan misafirin hiçbir uygulama indirmeden menüye anında ulaşmasını sağlayan dijital bir deneyimdir. Baskı ve yeniden baskı maliyetlerini düşürür, hijyen standardını yükseltir, menü güncellemelerini hızlandırır ve servis akışındaki gecikmeleri azaltır. Kısacası; daha verimli bir operasyon, daha mutlu müşteriler ve daha kontrollü bir maliyet yapısı demektir.
MQRMenü, bu dijital deneyimi işletmenin gerçek ihtiyaçlarına göre tasarlanmış modern bir script olarak ele alır. Kolay kurulum, güçlü yönetim araçları ve uygulama benzeri arayüzüyle menünüzü her an güncel tutar; servis hızını artırır, hataları azaltır, satış potansiyelinizi yukarı taşır. Aşağıda, sahada en çok değer yaratan başlıklar halinde neler sunduğunu özetliyoruz.
MQRMenü ile Ne Kazanırsınız?
-
Operasyonel hız ve kontrol: Ürün/fiyat değişiklikleri saniyeler içinde yayına alınır; personel hataları azalır, servis akışı hızlanır.
-
Maliyet avantajı: Basılı menü masrafı ve eski menü kaynaklı iadeler ciddi oranda düşer.
-
Daha iyi müşteri deneyimi: Temassız ve hızlı menü erişimi, net içerik ve görsellerle karar süresi kısalır.
-
Veriyle yönetim: Yoğun saatler, en çok satan ürünler ve personel performansı gibi metriklerle işi tahminle değil veriyle yönetirsiniz.
-
Açık kaynak teslim: Kod size aittir. İstediğiniz gibi özelleştirir, dilediğiniz sunucuda barındırırsınız.
Kampanya — Sınırlı Kontenjan
İlk 10 Kişiye: 6.000 TL yerine sadece 2.500 TL
Kampanya stok/kapasite ile sınırlıdır; ön talep oluşturmak için iletişime geçmeniz yeterli.