Şimdi olayı daha detaylı anlatabilmem için lütfen www.teknikisiurla.com a girip aşağıdaki projelerimiz kısmına gelin.
Şimdi bu projelerimiz kısmına temanın projelerimiz kısmından ekleme yapılıyor. 9 ayrı kategori açtım şuan 14 proje ekli.
istediğim işlem çok basit.
Kullandığım temada "projeler slider" kısmında tema üreticisi ile sorunu bir türlü çözemedim.
Olay şu projeler diye bir bölüm var ve bölümde 9 kategori var.
Ben projelerin ayarlar kısmında gözükecek sayıyı 8 olarak belirlemek istiyorum. (Tema üreticisi projelerin default olarak tarihe göre sıralandığını belirtti)
Şimdi buraya kadar tamam sıkıntı yok zaten "hepsi" kısmında son 8 gözüksün bunu bende istiyorum.
Gelelim problemin yaşandığı yere diyelim ki ben bu zamana kadar 11 proje yayınladım (dediğim gibi 9 farklı proje kategorisi mevcut) bu 11 projenin son 8'i "hepsi" kısmında gözüküyor ama örneğin bu 11 projenin 4 tanesi aynı kategori olsun bu sefer proje kategorilerinin üzerine geldiğimde 4ünü de göstereceğine sadece o 4 projeden son 8 adet proje içinde varsa i, kendi kategorisinde gözüküyor.
Bunu bir türlü çözemedik.
İstediğim şey.Evet hepsi kısmında da son 8 projenin tümü olsun fakat projelerin kategorilerine geldiğimde de hep o kategorinin son 8 projesi olsun. Yani yarın öbür gün ben 80-100 proje yayınladığımda hem "hepsi" kısmında (bu mevcut) hem de projelerin kategori kısmında son 8 proje olsun istiyorum.
umarım anlatabilmişimdir.
lütfen tekliflerinizi pm ile iletin