Merhabalar,

Piyasada 7 yıldır Full-Stack Developer olarak çalışmaktayım. Bu zamana kadar çeşitli sektörlerden pek çok müşterime kaliteli ve özenli hizmet verdim. Şirketinizin veya firmanızın web tasarım projeleri ihtiyacını uzun yılların verdiği tecrübe ve çözüm & sonuç odaklı yaklaşımımla karşılamaya hazırım. Sizlere en kaliteli hizmeti vermek için sabırsızlanıyorum. 😍

Yazılım projeleriniz itina ile geliştirilir. Peki süreç nasıl ilerler?

  1. Karşılıklı iletişime geçiyoruz. İlk görüşmemizde detaylı bir toplantı yapıyoruz. Bu toplantıda; projenizin amacını netleştirdikten sonra ihtiyaçlarını belirliyoruz. Yazılımcı olarak eğer müşteri tarafından gelen spesifik bir talep yoksa kullanılacak teknolojileri belirliyorum. Daha sonra tüm sürecin detaylarını içeren ayrıntılı bir iş süreç dokümanını hazırlayıp sizlere iletiyorum.

  2. Bu dokümanda mütabık kalırsak, projenizin modüllerini ve yapılacak işlerini haftalık checkpointlere bölüyorum. Ve buna göre bir fiyat/süre teklifimi sunuyorum.

  3. İşte anlaşmaya varıldığı takdirde her haftanın sonunda varılan ilerlemeyi ve gelişmeleri aktarmak için mini toplantılar yapıyoruz.

  4. Yazılım projelerinin geliştirilmesi zahmetli ve zaman alıcı olabildiğinden ve arada sırada aksaklıklar yaşanabildiğinden teklifimde süre konusunda esneklik payı olabileceğini söylemem gerekiyor.

  5. Yazılım testleri ve kontrolleri sağlandıktan sonra küçük - orta ölçekli projelerde en az 1 haftadan az olmamak üzere, orta üstü / kapsamlı projelerde ise en az 1 aydan az olmamak üzere uygulamanızın beta versiyonunu yayına alıyoruz.

  6. Beta sürecinde ortaya çıkabilecek muhtemel sorunları çözüyorum.

  7. Yazılım teslim edildikten sonra TEKNİK DESTEK SÜRESİ başlamış sayılacaktır. Bu süre zarfında eğer varsa yazılımda ortaya çıkan sorunlar konusunda teknik destek sağlıyorum. Ancak dikkat etmelisiniz ki, sürede dolduktan sonra geliştirilen proje üzerindeki tüm sorumluluğum sona erecektir. Ve bundan sonra teknik destek verip vermeme zorunluluğum yoktur. Dilerseniz daha sonra yeni bir anlaşmayla teknik destek süresini uzatabilirsiniz ancak anlaşmayı reddetme hakkım da mevcuttur.

Hangi teknolojileri kullanıyorum?

Laravel,
React.js,
Inertia.js,
Docker & Sail,
Git & GitHub,
TailwindCSS & Bootstrap,
JavaScript & TypeScript,
SQL,
Test Kütüphaneleri & Test-Driven Development, 
Kod Kalite Kontrol Araçları,
...

Hizmet Şartları

Hiçbir şekilde yasa dışı içerik barındıran / amaç güden, +18 içerik barındıran, eğlence - bahis siteleriyle çalışMAMAKTAYIM.

Kişisel Yeteneklerim

B2 seviye İngilizce

Detaylı Bilgi ve İletişim için:

Özel Mesaj yoluyla iletişim bilgisi talep edebilirsiniz.