-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Petshop Scripti lazim php alt yapisi ile ödeme eklentisi olacak sekilde petshop php scripti lazim
Bütce 300 veya 400 arasi
Fiyat cok dusuk olabilir ellimdeki bütce bu...
Ceptesat.com Bulunduğun çevrede, ikinci el eşyaları alıp satmak için en hızlı ve Güvenli bir yol
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hazirtasarimlar bütçe gayet iyi efendim iletişime geçerseniz pm den anlaşırsak yapabilirim sizin için
https://hakankorkmaz.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
RespectionS Dostum bu senin yaptığın uygun mu ne ölücülüğü yapmışım ki ben ürünler sayfası oluşturmak sanal pos entegresi için 2 bin tl fiyat mı verelim
hazirtasarimlar beyfendi bu bütçe aralığın da iş olur mu diye sordum uygun olabileceğini belirtim hem serbest piyasa ekonomisi diye bir şey vardır isteyen istediği teklifi verebilir kabul edilip edilemesi arada ki anlaşmaya bağlıdır..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
RespectionS evet var ama onu alabilecek ekonomik bütçe de var alım gücü de var hem 100 tl diye küçümsenilen telefon o x max dediğiniz telefon dan kat kat daha sağlam ve uzun ömmürlü bir telefon olabilir nokia 3310 lar gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ek olarak site;
(Hakkımızda, Gizlilik Politikası, Kullanım Şartları, Üye Ol, Alışveriş Sepeti, Yönetim Paneli, Üye Girişi, Kullanıcı Arayüzü (3 - 5 sayfa), Mağaza Ürün Listesi, Mağaza Ürün Detayları, Satın Alma Formu)
Bu yalnızca bakıldığında arkadaşın istedikleri belli bile değil daha basit demiş ama ona göre basitte olabilir.
Toplam ortalama : 18 - 20 Sayfa arası olacak bu yazılım.
Toplam tasarım çizimi : Anasayfa, Ürün Sayfası , Ürün Listesi , Normal Sayfa, Kullanıcı Arayüzü
Ortalama bir sayfaya harcanacak zaman : 30 dk ile 1 saat arası. (30 * 1 = 75 TL 60 * 1 = 150 TL)
Gereken templatelerin hazırlanması ve PSD TO HTML : 2 Saat 100 TL (1 Saati 50 TL)
Tüm sistemin kodlamaya dökülmesi için harcanan zaman : 9 Saat (18 * 75 = 1350 TL)
Tüm sistemin tasarıma dökülmesi için harcanan zaman : 4 Saat (4 * 50 = 200 TL)
Toplam yazılımın bize geldiği tutar : 1.650 TL
Bak bunun içerisine yönetim paneli tasarımı deyip, panel kodlaması deyip onu bunu şunu hiç bir şeyi katmadan söylüyorum bu fiyat çıkıyor sen ne anlatıyorsun burda serbest piyasa ekonomisiymiş :)
Şimdi kardeş içerisine sanal posu dahil etmiyorum bile sen bu kadar emeği o paraya yapıyorsan bu senin bileceğin iş ben orasını bilemem ama işin aslı budur buda en düşük maliyetlerdir. Bu işleri bu kadar düşük bütçelere yaptırabileceğini sanan arkadaşların aklında bulunsun diye örnek bir tablo oluşturdum isteğe ve arzulara göre çok değişiklik gösterir bu veriler.
3 kişi bu mesajı beğendi.