Uzun zamandır özel şirketlere ve yurtdışına ERP ve CRM Sistemleri hazırlamaktayım. Sizin hayallerinizi bir dijital ortamda sergileyebilmek için en iyisini sağlıyorum.
- Php alt yapısına sahip yazılımlarınızın hatalarını düzeltebilir ve yeni özellik ekleyebilirim.
- Sıfırdan size özel proje yazılımları yapabilirim.
- Script kurulumlarınızı yapabilirim
- Sanal Pos kurulumu ( PayTR,iyzico,Payniss,Shopier,Paywant, ipara, Moka vb) yapabilirim.
- SMS Entegrasyonu yapabilirim.
- Web sitelerinizi yedeklerek hosting/resellerinize taşıyabilirim.
- WordPressTema kurulumu / Hata düzenlemeler yapabilirim.
- Yapılacak olan iş veya projelerinizi bana metin belgesinde detaylı şekilde anlatın.
- Fiyat ve Süre işlemlerim için öncelikle sizi dinleyip projenizi ve elimdeki iş durumun yoğunluğuna göre süre sağlayacağım.
- [COLOR=#B8312F]Düzenleme [/COLOR]işlemlerinde Cpanel ve FTP Bilgilerini iletmelisiniz.
- Yazılım Projelerinizde önden ödemenin yarısını (%50) , Diğer yarısını projelerinizin revize işlemlerini tamamlayıp teslim ettiğim vakit alıyorum.
[SIZE=2][COLOR=#2c3e50][COLOR=#7C706B][COLOR=#000000]* KİMLERLE ÇALIŞMIYORUM?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
- orneksite.com adresini iletip ben bunun aynısını istiyorum diyip detay vermeyen insanlarla asla çalışmıyorum !!
- Anlaşılmış olan bir projede başlamadan önce ödemeyip sana toplu olarak iş sonunda gönderim diyen kişilerle asla çalışmıyorum.
- Önce Saygı ! Saygısız kişilerle çalışmıyorum ve Mesajlarına cevap sağlamıyorum.
- Bir projeyi yaptırınca (Parasını ödeyip) Bu kişiyi satın aldım gibi konuşmalar yapan ve tavır sergileyenler.
- Çalışntı Yazılım veya Kopyalayıp şunu değiştireyimde anlamasın diyenlerle!
* HANGİ KONUDA DESTEK SAĞLIYORUM ?
- Yazılım bittikten sonra kurulumunu yapıp tam çalışır şekilde teslim ediyorum. Yapmış olduğum projelerinizi tamamladıktan sonra çalışır vaziyette teslim ediyorum.
- Tarafından " 0 " Sıfırdan yapılan işlemler için 6 AY Ücretsiz Teknik Destek Veriyorum. (Sistemde Oluşan Hatalar, BUG, Sürüm Güncelleme, Sunucu Kaynaklı Vs.)
- Yapılan işlemlerden sonra ücretsiz hizmetinizden yararlanıp > Şunu ekletebilirmiyim gibi işlemler ek ücrete tabiidir.
- Whatsapp üzerinden günün çoğu zaman ulaşabilirsiniz
- [SIZE=2][COLOR=#c0392b]*Lisans Kırma ve Waræz gibi yazılımlarda Düzenleme ve değişiklik sağlamıyorum !!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#c0392b]Özel Temalarınızı ( HTML ) Admin Paneli giydirme ve Özel istediğinize göre paneli hazırlama işleri sağlayabilirim.
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#B8312F]İLETİŞİM;[/COLOR]
PM veya 0 (543) 445 13 SIFIR YEDİ. üzerinden ulaşabilirsiniz.
[SIZE=3][FONT=Arial Black]İŞ ALIMI : [COLOR=#41A85F]AÇIK[/COLOR][/FONT][/SIZE]
>> *** Konum