netbozum
tr.link

PHP Özel Yazılım Admin Panelli l HIZLI & UYGUN FİYAT 13 Yıllık Tecrübe

3 Mesajlar 706 Okunma
acebozum
tr.link

Nuvem Nuvem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Developers
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
[SIZE=3]Merhabalar,[/SIZE]

Uzun zamandır özel şirketlere ve yurtdışına ERP ve CRM Sistemleri hazırlamaktayım. Sizin hayallerinizi bir dijital ortamda sergileyebilmek için en iyisini sağlıyorum.

• Php alt yapısına sahip yazılımlarınızın hatalarını düzeltebilir ve yeni özellik ekleyebilirim.

• Sıfırdan size özel proje yazılımları yapabilirim.

• Script kurulumlarınızı yapabilirim

• Sanal Pos kurulumu ( PayTR,iyzico,Payniss,Shopier,Paywant, ipara, Moka vb) yapabilirim.

• SMS Entegrasyonu yapabilirim.

• Web sitelerinizi yedeklerek hosting/resellerinize taşıyabilirim.

• WordPressTema kurulumu / Hata düzenlemeler yapabilirim.

* NASIL ÇALIŞIYORUM;

• Yapılacak olan iş veya projelerinizi bana metin belgesinde detaylı şekilde anlatın.

• Fiyat ve Süre işlemlerim için öncelikle sizi dinleyip projenizi ve elimdeki iş durumun yoğunluğuna göre süre sağlayacağım.

• [COLOR=#B8312F]Düzenleme [/COLOR]işlemlerinde Cpanel ve FTP Bilgilerini iletmelisiniz.

• Yazılım Projelerinizde önden ödemenin yarısını (%50) , Diğer yarısını projelerinizin revize işlemlerini tamamlayıp teslim ettiğim vakit alıyorum.

[SIZE=2][COLOR=#2c3e50][COLOR=#7C706B][COLOR=#000000]* KİMLERLE ÇALIŞMIYORUM?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

• orneksite.com adresini iletip ben bunun aynısını istiyorum diyip detay vermeyen insanlarla asla çalışmıyorum !!

• Anlaşılmış olan bir projede başlamadan önce ödemeyip sana toplu olarak iş sonunda gönderim diyen kişilerle asla çalışmıyorum.

• Önce Saygı ! Saygısız kişilerle çalışmıyorum ve Mesajlarına cevap sağlamıyorum.

• Bir projeyi yaptırınca (Parasını ödeyip) Bu kişiyi satın aldım gibi konuşmalar yapan ve tavır sergileyenler.

• Çalışntı Yazılım veya Kopyalayıp şunu değiştireyimde anlamasın diyenlerle!

* HANGİ KONUDA DESTEK SAĞLIYORUM ?

• Yazılım bittikten sonra kurulumunu yapıp tam çalışır şekilde teslim ediyorum. Yapmış olduğum projelerinizi tamamladıktan sonra çalışır vaziyette teslim ediyorum.

• Tarafından " 0 " Sıfırdan yapılan işlemler için 6 AY Ücretsiz Teknik Destek Veriyorum. (Sistemde Oluşan Hatalar, BUG, Sürüm Güncelleme, Sunucu Kaynaklı Vs.)

• Yapılan işlemlerden sonra ücretsiz hizmetinizden yararlanıp > Şunu ekletebilirmiyim gibi işlemler ek ücrete tabiidir.

• Whatsapp üzerinden günün çoğu zaman ulaşabilirsiniz

• [SIZE=2][COLOR=#c0392b]*Lisans Kırma ve Waræz gibi yazılımlarda Düzenleme ve değişiklik sağlamıyorum !!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=#c0392b]Özel Temalarınızı ( HTML ) Admin Paneli giydirme ve Özel istediğinize göre paneli hazırlama işleri sağlayabilirim.
[/COLOR]
[/SIZE]
[COLOR=#B8312F]İLETİŞİM;[/COLOR]

PM veya 0 (543) 445 13 SIFIR YEDİ. üzerinden ulaşabilirsiniz.

[SIZE=3][FONT=Arial Black]İŞ ALIMI : [COLOR=#41A85F]AÇIK[/COLOR][/FONT][/SIZE]

>> *** Konum

wmaraci
reklam

118baran 118baran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 127 / 126
  • Ticaret 9, (%100)
İyi günler yaptığım scriptte bir yerde takılı kaldım sizden o kısmı yapmanızı isteyecem acaba küçük işlere bakıyor musunuz? Fiyat önemli değil yeter ki istediğim şey olsun

Nuvem Nuvem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Developers
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

118baran adlı üyeden alıntı

İyi günler yaptığım scriptte bir yerde takılı kaldım sizden o kısmı yapmanızı isteyecem acaba küçük işlere bakıyor musunuz? Fiyat önemli değil yeter ki istediğim şey olsun

Merhaba,
WhatsApp ile iletişime geçebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al