İyi günler.

Php tabanlı apisiz otomatik tweet paneli yaptıracağım. Çok fonksiyonlu olmasına gerek yok yalnızca istediğim şeyler olması yeterli. Başka panellerin editlenmiş sorunsuz halleri de olabilir. Bu durumda önce deneme yapılacaktır.


İstediğim özellikler.
Kendi hostumda kurulum yapacağım mobilden de ayarlarını yapabilmeliyim. Mümkünde önce üyelik girişi olmalı ve admin her alanını kontrol edebilirken başka hesap açtığımda maks 10 twitter hesap kullanabilmeli. - Olmasa da olur. )
Hesaplara toplu bir şekilde giriş yapabilmeli ve hesapları doğrulamaya düşürmemesi için proksi girilebilir olması iyi olur.
Her hashtagi ayarlayabileceğim alan gerekiyor. (Mesela belirlediğim 20 veya üzeri hashtagi ayrı bölümüne girip kaydedeceğim.)
Ardından eklenmiş her hesabı ilk eklendiği zaman kontrol ederek hashtaglerin içinden sırayla veya rastgele seçerek (aynı hashtagi iki kere atmayacak şekilde yani tüm hashtagler en az bir kere kullanıldıktan sonra başa dönecek) tweet atacak.
Her tweette otomatik cümle oluşturmalı bir de cümle kurmakla uğraşmak istemiyorum her hesap için.
Tweetlerde zaman ayarı olmalı. Süreli olarak atabilmeli ve planlayabilmeliyim (Örnek saat 10 da tweete başla 1 er saat arayla tweetle gibi).
Tweetler atıldıktan sonra silme süresi ayarlayabilmeliyim (her tweeti atıldıktan 5 saat sonra sil gibi.)
Tweetlerde resim ekleyebilmeli. Her tweette siteye yüklediğim örnek 10 resimden sıralı olarak seçerek tweete ekleyip öyle atmalı tweeti.
Spam algılamaması için her tweet benzersiz olmalı.


Genel olarak yazabildiğim kadarını yazdım aklıma geldikçe eklemeler olabilir. Bu yüzden düzenli çalışacağım biriyle çalışmak istiyorum.
Tekliflerinizi pm'den whatsapp numaranızı ileterek belirtebilirsiniz.
Teşekkür ederim. :angel: