-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Sitemde 3500 üyem var. Siteme görev eklendiği zaman bu 3500 üyeye bilgilendirme maili atmak istiyorum. Günde 10 kere 3500 kişiye mail göndersem mail sistemim çöker mi? Ne gibi sıkıntılar olur? Böle bir şeyi yapabilmem için öneriniz var mı?
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
kalemobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistemi kasar mı bilmiyorum ama günde 10 kere mail atmanız bir nebzede olsa üye kaybına sebep olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet ben zaten 10 kere göndermeyecem maili. Detaylı bilgisi olan biri varsa yardım alabilirim. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kullandığınız sunucuda mail gönderimi esnasında işlemci ve memory kullanımı illaki artacaktır.Sunucu limitleriniz yüksek ise sorun yaşamazsınız :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
VPS kullanıyorum. Daha önce admin panelde newsletter göndermek istedim. Sistem kitlendi. Ayrıca mail sistemimde kitlendi. Uzun süre bazı mailleri alamadım sistemimden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
takiplekazan adlı üyeden alıntı
VPS kullanıyorum. Daha önce admin panelde newsletter göndermek istedim. Sistem kitlendi. Ayrıca mail sistemimde kitlendi. Uzun süre bazı mailleri alamadım sistemimden.
Sunucunuzu yeterince optimize ettiyseniz böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.Wordpress içinde bulunan eklenti Wordpress'e tanımlanan kaynakları kullandığı için sistem kilitlenmeleri normaldir.Bunun yerine e-mail abone listenizi indirerek ve mail sunucu bilgilerinizi alarak masaüstü E-Mail yazılımı kullanmanız ve maillerinizi bu yazılım aracılığıyla göndermeniz daha sağlıklı olacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Sunucunuzu yeterince optimize ettiyseniz böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.Wordpress içinde bulunan eklenti Wordpress'e tanımlanan kaynakları kullandığı için sistem kilitlenmeleri normaldir.Bunun yerine e-mail abone listenizi indirerek ve mail sunucu bilgilerinizi alarak masaüstü E-Mail yazılımı kullanmanız ve maillerinizi bu yazılım aracılığıyla göndermeniz daha sağlıklı olacaktır.
Benim istediğim otomatik bir sistem. Üye sayım günde 30-50 arası artıyor. Bu kişilere sitede önemli bir gelişme olduğunda otomatik mail göndereceğim. Masaüstü üzerinde bu işlemi manuel yapmak benim işime yaramıyor açıkçası. Ayrıca wordpress kullanmıyorum. Php script ile yazılmış bir web teması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mandrillapp kullanabilirsiniz yanlış anlamadıysam..
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bence Gün sonunda 1 adet mail atın Bu konularımızı okudunuz mu diye şasen ben kullanıcı gözüyle bunu tercih ederim