-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler bilgileriniz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ui Designer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nefes adlı üyeden alıntı
Anladım yani öğrettiğinin uygulamasını yapıyor sanırım örnek verecek olursanız diyelim if i anlattı bunu nerede kullanabileceğinizi söylüyor mu dinamik web site yapımında nasıl kullanacazğınız vs. ? :)
Onu kullanmak senin hayal gücüne kalmış ben while döngüsünü öğrendiğimde haber okuma gibi bir uygulama yapmıştım.
Ayrıca a dan z ye kitabinda çok detaya inilmiş bölümler bulunmakta.Döngü ve koşulların nerelerde kullanıldığı anlamak için amatör scriptleri indir aç kurcala boz düzelt.Sonra kendiliğinden mantık oturuyor zaten.Algoritma üzerine de bir kitap alırsan ilerde çok faydasını gorürsün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCVoiEsmK98SYw9alSD9Ja_A
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Turkekip'de Hakikat Türkoğlu'nun Php ve MySql üzerine bir eğitim seti var. Kesinlikle öneririm. Başlangıç seviyesi için bence çok yararlı bir kaynak. Önce öğretiyor sonrada proje olarak baştan sona bir haber sitesi yapıyorsunuz.
İleri düzeye geçtiğin zaman ise elinin altında durmasını önerdiğim Luke Welling ve Laura Thomson'ın yazmış olduğu Alfa Yayınlarından Php ve Mysql ( uzmanlar için ) kitabını tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Biraz sabırsız gördüm seni o yüzden bana daha pratik gelen bir öneride bulundum ;)
Php
php yaşam biçimidir...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
php
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rıza Çelik'in A'dan Z'ye Php kitabı mutlaka gözden geçirilmesi gereken bir kitapdır, neredeyse değinmediği hiçbirşey yok...
1 kişi bu mesajı beğendi.
adminmaker++ Admin Panel Oluşturucu, Tema Giydirici
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocalar fuara gittim eli boş da dönmek istedim KODLAB ın php kitabını aldım bakalım nasılmış kaba taslak baktım aslında iyi ama aklım yinede Rıza Çelik in PHP kitabında :)