-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Wordpress tabanlı bir sitem var . Sitede bazı .zip uzantılı dosyalar paylaşıyorum. Bu dosyaların yollarını web browser da adres çubuğuna yazdığınızda dosya direk olarak inmeye başlıyor. Bu işlemi şu şekilde engelleyebilirmiyim ?
- Dosya yolu direk olarak adres çubuğuna yazıldığında sitemin hata sayfası açılsın ve indirme gerçekleşmesin.
Veya bilinen daha başka yollar varsa bunları da denemek isterim. Teşekkürler.
www.projeyardim.com
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilen varsa gerçekten güzel olur bende bu işleyişle çalışan bir şeyler arıyordum. Aynı download sitelerinde yarıda kesilen indirmenin linkini adres çubuğuna yazınca tekrar geri sayım sayfasına gitmesi gibi bir şeyler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
o verdiğim kodu dosyaindir.php olarak kaydedip include ile sayfaya çekebilirsiniz sanırım.Ancak şöyle bir durum var $dosya = 'dosya.exe'; burada değişken sabit sizin bunu kendinize göre düzenlemeniz gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kusuruma bakmayın çıkmam gerekiyordu geç cevap yazıyorum.Bunu wpye entegre ederek her dosya için otomatik bir değer oluşturmasını sağlayabilirsiniz ancak tam olarak nasıl yapılır onu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım size :) wp eklenti yapımı diye aratarak bu kodlardan bir eklenti yapabilirsiniz kendinizce aslında