arkadaşlar merhaba. dün gece yeni bir projem üzerinde çalışıyordum. projeye bir üyelik sistemi oluşturdum. tüm kodlar sorunsuz çalışıyor ama bir türlü üye olamıyorum. Teknik bir neden sonucu kayıt oluşturulamıyor hatasını alıyorum. Aynı kodları başka bir hosting firmasında başka bir hosting paketinde denedim çok ta güzel çalıştı. Sizce sorun hosting firmasından mı kaynaklı ? dün geceden beridir 100 kere okudum ama birşey bulamadım. Sizlere bir sorayım dedim.
if(@$_SESSION["uyeoturum"] == true){
if($ad == '' or $soyad == '' or $eposta == '' or $ulke == '' or $sehir == '' or $ilce == '' or $adres == '' or $dogumtarihi = '' or $ceptelefon == '' or $kullaniciadi == '' or $sifre == ''){
echo '
Lütfen aşağıda bulunan tüm boş alanları doldurunuz!
Lütfen kullanıcı adı yazarken türkçe karakter kullanmayınız!
';
}else{
$sorgula = @mysql_query("SELECT * FROM uyeler WHERE kullaniciAdi='".$kullaniciadi."' OR eposta='".$eposta."' ");
if(@mysql_num_rows($sorgula) > 0 ){
echo '
Bu kullanıcı adı veya E-posta başka birisi tarafından kullanılmaktadır.
';
}else{
$uyeSor = mysql_query("select * from uyeler where id=$refID");
if(@mysql_num_rows($uyeSor) > 0){
$ekle = @mysql_query("INSERT INTO uyeler SET ustid='".$refID."',ad='".$ad."',soyad='".$soyad."',eposta='".$eposta."',ulke='".$ulke."',adres='".$adres."',sehir='".$sehir."',ilce='".$ilce."',postakodu='".$postakodu."',dogumtarihi='".$dogumtarih."',telefon='".$telefon."',ceptelefon='".$ceptelefon."',kullaniciAdi='".$kullaniciadi."',sifre='".$sifre."' ");
}else{
$ekle = @mysql_query("INSERT INTO uyeler SET ad='".$ad."',soyad='".$soyad."',eposta='".$eposta."',ulke='".$ulke."',adres='".$adres."',sehir='".$sehir."',ilce='".$ilce."',postakodu='".$postakodu."',dogumtarihi='".$dogumtarih."',telefon='".$telefon."',ceptelefon='".$ceptelefon."',kullaniciAdi='".$kullaniciadi."',sifre='".$sifre."' ");
}
//$ekle = @mysql_query("INSERT INTO uyeler SET ad='".$ad."',soyad='".$soyad."',eposta='".$eposta."',ulke='".$ulke."',adres='".$adres."',sehir='".$sehir."',ilce='".$ilce."',postakodu='".$postakodu."',dogumtarihi='".$dogumtarih."',telefon='".$telefon."',ceptelefon='".$ceptelefon."',kullaniciAdi='".$kullaniciadi."',sifre='".$sifre."',ustid='".$ustid."' ");
if($ekle){
echo '
Üyeliğiniz başarıyla oluşturulmuştur, Giriş yapabilirsiniz.
';
}else{
echo '
Bir hata oluştu, teknik bir neden sonucu kayıt açılamıyor!