Merhaba ben Uğur, YouTube baştan sona PHP dersleri isimli video çektim. Tek videoda bir çok konuya değindim. Bunlar cURL ile bot yapımından, PDO ile MySQL veritabanı işlemlerine kadar. Hatta PHP ile FTP yapmaya kadar aklıma gelen tüm konuları 1 saat 20 dakikaya sığdırdım. Hepsinin dışında "temiz kod nasıl yazılır?" konusuna da değindim.

Eğitim videosunu sonuna kadar izlediğinizde "php admin paneli yapımı", "php ile web sitesi yapımı", "php ile e ticaret sitesi yapımı" konularını öğreneceksiniz. Hatta php ile web site yapımı konusu çok iyi anlayacaksınız.

Videoyu beğenip paylaşmayı unutmayın. Kanalıma abone olursanız pek makbule geçer. Çünkü benzeri videolar çekmeye devam edeceğim. :)

Eğitimin Oluşturma Süreci:
1 Kasım 2021'de başladım ve 30 Kasım 2021'de bitirdim. Çok sancılı bir süreçti. Önce bolca araştırma yaptım, ardından planladım en sonunca çekip montajladım. Süreç boyunca Kasım'da çıkartmak için çoğu şeyden fedakarlık ettim. Uykumdan, yemeden içmeden, duş gibi kişisel bakıma kadar. Süreç sonunda sakallarım uzadı mağara adamı gibiyim şu an. :D

Süreç içinde hackathon'a (yarışmaya) katıldım. Ondan sonra uyku düzenim bozuldu. 1 günüm şöyle geçiyordu. Sabah kalkıp 10 dakika sonra montaj yapmak için bilgisayara oturuyordum. Saat 12:00 gibi diyelim gerçi sonra bu 17:00'a kadar kaydı. Evet, 17:00'da uyandığım zamanlar oldu. Sonra ara vermeden yatıncaya kadar devam etti. Yani 17:00'da kalkıp ertesi günün 13:00'ına kadar çalışıyordum. Çok yoruldum. Hem fiziken hem de mental olarak çok yordu beni. Umarım onca emeğime değer.