-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. PHP'de sınıfların kullanımı ile ilgili bildiğiniz videolu ders var mı? Örnek üzerinden anlatırsa sevinirim. Örneğin class kullanarak nasıl forum, blog gibi bir siteyi nasıl yapacağımızı anlatan bir video ders olabilir. Ücretli olabilir, imkanım olursa satın alırım.
Herkese kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
https://www.phpuzem.comNesne Yönelimli Programlama mantığı altında framework eğitimi vermekteyiz.
Framework yapısında Class ların kullanımını örneklerle görebilirsiniz.
Saygılar iyi çalışmalar.
Php Uzaktan Eğitim Merkezi - www.phpuzem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@ankaraywebtasarim Teşekkürler. Sitenizi inceledim. Benim merak ettiğim kendi sınıflarımızı nasıl yazıp bunlarla bir site kuracağımız. Bunu anlayabilirsem frameworkleri de öğrenmeye başlayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turkedition adlı üyeden alıntı
@ankaraywebtasarim Teşekkürler. Sitenizi inceledim. Benim merak ettiğim kendi sınıflarımızı nasıl yazıp bunlarla bir site kuracağımız. Bunu anlayabilirsem frameworkleri de öğrenmeye başlayacağım.
Bazen yüzmeyi öğrenmek için havuza atılmak gerekir. Class yapılarını framework içinde anlatmaktayız. Ancak sadece buna ait yapılar için çalışmasını yaptığımız ileri düzey php programlama [Nesne Yönelimli Programlama] derslerini de bekleyebilirsiniz. 2 Hafta içinde derslerimiz başlayacaktır. Saygılar, iyi çalışmalar
Ek Olarak:
turkedition adlı üyeden alıntı
Beklemiş olduğunuz Class yapısı dersler eklenmeye başlanmıştır. Saygılar
https://www.phpuzem.com/mufredat
Php Uzaktan Eğitim Merkezi - www.phpuzem.com