Arkadaşlar bir süredir combobox öğrenmek için bütün kullanım alanlarını uygulamaya çalışıyorum. tablo1den gelen verileri combobox içerisine çekiyorum yani
PHP
ASP
HTML diye sıralanıyor. fakat ben seçtiğim veriyi , örneğin ASP ise tablo2 deki alana kaydetmek istiyorum. ASP diye kaydetmek istiyorum fakat idsini kaydediyor. Örneğin 1 diye. kodlar aşağıdadır,
Neden sürekli birleştirme operatörü kullandın? Direk değişkenleri yazsan da olur.
Ama option gözüküosa sorun yok orda.
gözüküyor onlarda sıkıntı yok sıkıntı veritabanına yazdırmada. doğru yere de yazılıyor fakat isimler değil idleri yazılıyor. normalde comboboxtan ASP yi seçtiysem idsi 4 ise kaydedeceğim tabloya ASP değil 4 yazıyor. halbuki idsini yazdırmıyorum adını yazdırıyorum çözemedim :)
gözüküyor onlarda sıkıntı yok sıkıntı veritabanına yazdırmada. doğru yere de yazılıyor fakat isimler değil idleri yazılıyor. normalde comboboxtan ASP yi seçtiysem idsi 4 ise kaydedeceğim tabloya ASP değil 4 yazıyor. halbuki idsini yazdırmıyorum adını yazdırıyorum çözemedim :)
Vay arkadaş yaptığım hataya bakar mısın? Hayatımda bu denli utandığımı hatırlamıyorum ressmen kod yazmaktan beynim sulanmış. İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim