Selamlar,
Ücretsiz olarak dağıtılan bir Wordpress eklentisi üzerinde bir çok değişiklik yaptım ve blogumda kullanmaya başlamak üzereyim.. Ama şu an için tek sorun cookie'lerle ilgili..
eklenti, bir içerik kilitleme eklentisi.. Blogumda istediğim bir içeriği eklenti sayesinde gizliyorum ve kullanıcılar gizli içeriği görmek için Facebook Beğen / Google +1 / Twitter Tweetle aksiyonlarından birini gerçekleştirmek durumundalar.. Mantık olarak böyle çalışıyor ve çalışmasında hiç bir sorun yok.
Sorun, eklentinin tek bir cookie ile bütün gizlenmiş içerikleri kontrol etmesi.. A başlıklı yazıdaki gizli içeriği sosyal aksiyon sonrası açan kullanıcının bilgisayarına bir cookie yükleniyor, ama blogdaki diğer tüm gizli içerikler de bu cookie'yi kullanıyor ve bu yüzden tüm içerikler açılmış oluyor.. Her bir gizli içeriğin farklı cookie kullanmasını nasıl sağlayabilirim (her sayfada bir adet gizli içerik olduğunu düşünebiliriz, böylece cookie'yi gizli içeriğin bulunduğu blog sayfasına ilişkilendirebilirsek sorun çözülür sanırım!)?
Eklentiyi yazan adam bunu nasıl gözden kaçırmış anlamıyorum.. Cookie'ler konusunda çok bilgili olmadığım için yardıma ihtiyacım var..