işte 55. satırda hata var diyordu gittim baktım, anladığım şu, mesela kategori='$kategori' gördüğünüz gibi tek tırnak arasında yazımış, şimdi ben katagoriyi Dene'me diye girince hata veriyor mesela.
Ne yapabilirim? Bu tek tırnak yerine ne kullanabilirim kodda?
$mysql="UPDATE listeler SET baslik='$baslik',kategori='$kategori',keywords='$keywords',description='$description',siteurl='$siteurl',text='$text',onay='$onay',sefurl='$url' where id='$id'";
ÇÖZÜM:
Çözdüm sonunda ;
şöyleki:
[COLOR="Green"]kategori='$kategori'[/COLOR] yerine kategori='".mysql_real_escape_string($kategori)."' yazıyoruz her bir değişken için bunu yapıyoruz.
(Not: dikkat edin bir tek tırnak var sonrada bir çift yani ['"])
yani son durumda kod şu oluyor:
$mysql="UPDATE listeler SET baslik='".mysql_real_escape_string($baslik)."' ,kategori='".mysql_real_escape_string($kategori)."' ,keywords='".mysql_real_escape_string($keywords)."' ,description='".mysql_real_escape_string($description)."' ,siteurl='".mysql_real_escape_string($siteurl)."' ,text='".mysql_real_escape_string($text)."' ,onay='".mysql_real_escape_string($onay)."' ,sefurl='".mysql_real_escape_string($url)."' where id='".mysql_real_escape_string($id)."' ";