-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum nasıl başlığa dökülür bilemediğim için böyle bi başlık yazdım k.bakmayın.
Ben phpden pek anlayan birisi değilim.
Elimde bir oyunun scripti var herşeyi tamam databaseler vs..
Ama scripte e-mail onayı var, Kullanıcı kaydını oluşturuyorum e-postama mail geliyor.Linke tıkladığımda scripti kurduğum adresin linkine gitmiyorda scriptin ait olduğu esas sitenin linkine gidiyor ;
Şöyle yani xxx.com/emailonay bu gerçek site olsun
yyy.com/emailonay buda benim ki olsun
E-postama gelen linke tıkladığımda xxx.com/emailonay linkine gidiyor. Ama benim linkime gitmesini istiyorum ben.
Biraz kurcaladım xxx.com/emailonay adresini bulup değiştirebilir miyim diye ama link şu şekilde {(link)} sorun bu kısımda işte buna nasıl ulaşıp değiştirebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler..
Eğer başka bilgilere ihtiyacınız olursa ss'le veya istediğiniz şekilde bildirebilirim size.
VoyL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam maili atmanı sağlayan bi fonksiyon olmalı bi php dosyasında. Orada mailin ne şekilde gönderildiğini bulup xxx.com u değiştireceksin, belki databaseye bile yazmış olabilir kodlarda bulamadıysan. db'ni de kontrol et
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dağıtımı yapılan bir script olduğu için muhtemelen veritabanındadır site adresi. Sitesi adresini verin isterseniz bir inceleyelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
darkplanets.net sizin siteniz midir?
Üye olduktan sonra onay için gönderilen eposta darkplanets.net'den gönderiliyor. Doğal olarak da link oraya yönlendiriyor.